Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuorten SM-liigan kuukauden pelaajat on valittu

Nuorten SM-liigan kuukauden pelaajat on valittu

 

Nuorten SM-liigan joulukuun kuukauden pelaajaksi on valittu HPK:n hyökkääjä Patrik Virta ja kuukauden tulokaspelaajaksi on valittu HIFK:n maalivahti Christian Heljanko.

Nuorten SM-liigan joulukuun kuukauden pelaajaksi on valittu HPK:n Patrik Virta . 18-vuotias hyökkääjä teki joulukuun aikana pelaamissaan seitsemässä ottelussa tehot 7+5=12, ja hänen plusmiinuslukemansa oli +6. HPK voitti joulukuussa kaikki seitsemän otteluaan, ja hämeenlinnalaisjoukkue on joulutauon alkaessa sijalla yksitoista.

- Kuukauden pelaajaksi valinta on hieno kunnianosoitus siitä, että pelit ovat menneet hyvin. Kausi on ollut kokonaisuutena hyvä, ja olen pääsyt pelaamaan muutaman miesten ottelunkin, joten mukavasti on mennyt kaikin puolin, Virta kertoo.

Nuorten SM-liigan joulukuun tulokaspelaajaksi on valittu HIFK:n maalivahti Christian Heljanko . 17-vuotias maalivahti on esiintynyt ensimmäisellä kaudellaan nuorten SM-liigassa loistavasti, ja joulukuussa pelaamissaan neljässä ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli 90.75. HIFK voitti otteluista kolme.

- Kausi on mennyt itseltäni hyvin ja ennen kaikkea tasaisesti. Tavoitteena oli päästä pelaavaksi maalivahdiksi, ja torjuntavastuuta on tullut. Olen mielestäni torjunnoillani antanut joukkueelle mahdollisuuden voittaa pelejä, ja myös puolustuspelimme on ollut tiivistä, Heljanko kertoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle