Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten Mestaruusliigassa tasauskierrokset tammikuussa

Naisten Mestaruusliigassa tasauskierrokset tammikuussa

 

Naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelataan ensimmäistä kertaa tällä kaudella ns. tasauskierrokset. Tasauskierroksilla pelataan kaksi ottelua sisältävä ottelupari, jonka joukkueet kohtaavat toisensa koti- ja vieraskentillä.

Otteluparien valinta tapahtuu tammikuun alussa (5. tai 6.1. järjesttettävässä kokouksessa) niin, että ensimmäisenä valitsemaan tasauskierroksille parinsa pääsee liigan ensimmäisen kierroksen ja paikallisotteluiden mukaan lasketun sarjataulukon (yhteensä 11 ottelua / joukkue) viimeisenä oleva joukkue. Tämän jälkeen seuraava valintaoikeus on aina tässä ko. sarjataulukossa viimeisimpänä olevalla joukkueella, joka ei ole tullut jo valituksi.

Tasauskierroksien ottelut pelataan viikonloppuna 17.-18.1. 2015 varapäivän ollessa perjantaina 16.1. Valinnan tehnyt joukkue pelaa ensimmäisen ottelun kotikentällään ja toisen vieraissa. Jos joukkueiden välimatka ylittää 300 km, pelataan ottelut perjantaina 16.1. ja sunnuntaina 18.1., elleivät joukkueet yhteisesti toisin sovi.

”Tasauskierroksen sarjataulukko” valmistuu 5.1. Ennen 19.12. pelattavaa ottelua pelaamatta on vielä kuusi ko. sarjataulukkoon mukaan otettevaa kamppailua.

Vielä pelattavat ko. sarjatilanteeseen mukaan otettavat ottelut:
19.12. LP-Vampula - Pieksämäki
20.12 LP Viesti - Pölkky
22.12. OrPo - WoVo
27.12 HPK - Kuortane
27.12. Pölkky - LP-Vampula
5.1. Kuortane - LP-Vampula

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle