Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ei yllätyksiä miesten puolivälierien valinnoissa

Ei yllätyksiä miesten puolivälierien valinnoissa

 

Lentopallon miesten Mestaruusliigan puolivälierät pelataan odotetuin ottelijaparein. Runkosarjan kärkijoukkueiden valmentajat poimivat keskiviikon valintatilaisuudessa Helsingissä vastustajikseen juuri ne joukkueet, joita etukäteen veikkailtiinkin.

Runkosarjan voittanut Vammalan Lentopallo valitsi paikallisvastustaja Rantaperkiön Iskun, joka runkosarjassa oli kahdeksas. Runkosarjan kakkonen Kokkolan Tiikerit valitsi runkosarjan seitsemännen eli kuopiolaisen LEKA Volleyn.

Runkosarjan kolmanneksi sijoittunut Raision Loimu otti parikseen oululaisen Ettan, joka sijoittui runkosarjassa kuudenneksi. Näin viimeiseen puolivälieräpariin jäivät runkosarjan viides, Hurrikaani-Loimaa ja kuudes, Pielaveden Sampo.

VaLePa - Isku

- Isku on meille hyvä vastustaja, ja saadaan erinomainen paikallisderby aikaiseksi. Uskon että yleisö viihtyy näissä peleissä hyvin, VaLePan valmentaja Ugis Krastins totesi.

Iskun valmentaja Jussi Heino oli samoilla linjoilla.

- Valinta ei ollut mikään yllätys. Molemmista joukkueista voi sanoa, että mitenkään sattumalta ne eivät olleet runkosarjassa näillä sijoilla. Yleisö varmaan kulkee ahkerasti hallien väliä edestakaisin tässä otteluparissa, Heino sanoi.

Tiikerit - LEKA Volley

Kokkolan Tiikerien valmentaja Tommi Tiilikainen harmitteli, että runkosarjasta jäi paljon hampaankoloon, mutta ei täsmentänyt tarkemmin mitä.

- Nyt ollaan kuitenkin hyvillä mielin ja terveinä valmentajaa myöden, Tiilikainen totesi.

LEKA Volleyn valmentaja Lauri Hakala ei myöskään yllättynyt siitä, että Tiikerit valitsi heidät vastustajakseen.

- Meidän keskinäisissä peleissä on tällä kaudella nähty hyviä vääntöjä ja hyvää lentopalloa. Meille on todella hienoa, että olemme ensimmäisellä liigakaudella heti pudotuspeleissä ja tästä eteenpäin kaikki on meille plussaa, Hakala sanoi.

Loimu - Etta

Raision Loimu otti hienon loppukirin runkosarjassa ja pääsi valitsemaan puolivälierävastustajan kolmantena.

- Meillä on ottelut parantuneet mukavasti runkosarjan loppua kohden ja ulkomainen libero Florian Ringseis hankittiin tarpeeseen. Siihen ei oikeastaan ole mitään erityistä syytä, että valitsimme juuri Ettan, valmentaja Henri Tuomi totesi.

Ettan valmentaja Olli Kuoksa totesi, että näinhän sen juuri piti mennäkin, urheilullisin perustein.

- Meillä on viimeiset kolme peliä menneet hyökkäyspelin osalta juuri niin kuin olen halunnutkin. Kauden aikana ei ole ollut mitään yllätyksiä. Me ollaan runkosarjassa otettu tietoisia riskejä juuri näitä pudotuspelejä ajatellen, Kuoksa kertoi.

Hurrikaani - Sampo

- Alkukausi oli meille hiukan hakemista ja keväällä on pelattu ajoittain hyvin. Nyt on tarkoitus laittaa uudelleen lisää kaasua. Valmiita ollaan. Kotiyleisön tuki on meille ihan ykkösasia, vaikka toki pelilliset jutut ovat tärkeitä nekin, Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko totesi.

Sammon valmentaja Jukka Tuovinen kehui, että Loimulla on yksi Suomen kovimmista pelaajamateriaaleista.

- Joudumme aloittamaan puolivälierät kahdella vierasottelulla, mikä on meille vähän outoa. Sen takia joudutaan vähän miettimään miten tähän sarjaan valmistaudutaan. Haasteellinen paikka. Ei minulla kyllä ole mitään pelkoa siitä, että me emme pystyisi voittamaan Hurrikaania ja menemään jatkoon.

Otteluparin kolmas ottelu pelataan Pielavedellä ja mahdollinen neljäs peli Siilinjärvellä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle