Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Määttä 39:nneksi Trondheimissa

Määttä 39:nneksi Trondheimissa

 

Jarkko Määttä sijoittui 39:nneksi Trondheimin HS140-mäen kisassa. Määttä oli kisassa ainoa suomalaishyppääjä, mutta karsiutui toiselta kierrokselta hypättyään 118-metrisen. Päävalmentaja Jani Klingan mukaan Määtällä oli tänään epäonnea matkassa. ”Jakelle oli hyvää tekemistä, ei mitään heikkoa tänäänkään, mutta ei vaan olleet tähdet kohdillaan”, Klinga kommentoi ja jatkaa: ”Mutta muiden osalta on petrattavaa. On tuotava harjoitushypyt kisoihinkin. Kokonaisuutena heikko esitys kaikin puolin, ei saatu ulos sitä, mitä pitäisi saada. Hankala karsinta ja kilpailussa oli oma leimansa. Ei auta kuin parantaa ja tehdä niitä omia hyviä suorituksia.”

Määttä oli kisan jälkeen päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla: ”Ihan ok hyppy. Perushyvää tekemistä, ainahan pientä hienosäätöä on, mutta ei kyllä mikään huonokaan hyppy.” 

Maajoukkue matkusti eilen Trondheimiin ja Määtän matkatavarat katosivat matkalla. ”Sukset tulivat yhteysrekalla ja puku oli käsimatkatavarana koneessa, mutta kaikki muut matkatavarat sain vasta tänään aamulla.”

Trondheimista joukkueen matka jatkuu kohti Osloa. ”Jatketaan mihin jäätiin, tehdään vaan omia rentoja hyppyjä”, Määttä kommentoi.

Lauri Asikainen, Harri Olli ja Janne Ahonen karsiutuivat kisasta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJanne Ahonen

Tiedot

Harri Olli

Tiedot