Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiikerit puristi toisen finaalivoiton

Tiikerit puristi toisen finaalivoiton

 

Kokkolan Tiikerit nappasi 2-0-johdon miesten lentopallon Mestaruusliigan finaaleissa voitettuaan toisen finaaliottelun Salossa 2-3 (14-25, 25-16, 18-25, 25-23, 6-15).

Finaalisarja jatkuu heti keskiviikkona Salossa. Mestaruuteen tarvitaan neljä otteluvoittoa.

Tiikerit hyökkäsi varmemmin, mutta joutui tiukoille Hurrikaanin hyvän puolustuspelin takia. Kotijoukkue teki yhteensä 28 hyökkäysvirhettä Tiikereiden 11 vastaan. Torjunnatkin Tiikerit vei 6-14.

Hurrikaani joutui peliin ilman maaliskuun pelaajaksikin valittua serbihakkuriaan Vladimir Cediciä. Tapio Toiviainen (17/+6) paikkasi Cediciä oivasti ja hyvin esiintyi myös toinen 19-vuotias, Kasimir Vuorinen (11/0). Eemeli Kouki oli kotijoukkueen tehomies (21/+8).

Ismo Moilanen palasi yllättäen liigakentille paikkaamaan loimaalaisten rivejä. Moilanen kävikin kentällä kolmeen otteeseen tehden kaksi hyökkäyspistettäkin.

Tiikereistä avauspelin sivussa ollut hakkuri Lelu Ojansivu takoi 22/+18 ja Romans Sauss laidasta 20/+11. Matti Hietanen (12/+5) oli tärkein lenkkin päätöserässä.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Tänään oli kova vääntö. Hurrikaanin nuoriso- osastolle hatunnosto. Heidän johdollaan Hurrikaani puolusti hullun lailla. Tänään olimme tärkeillä hetkillä hieman vahvempia. Ottelu ratkesi tänäänkin syöttövastaanottoon.

Ville Kakko, Hurrikaani:

- Tänään jätettiin kentälle se, mitä oli jätettävissä. Nuoret pelaajat (Tapio Toiviainen, Kasimir Vuorinen) täyttivät saamansa paikan hienosti. Tämä peli antoi uskoa jatkoon. Olimme jo lähellä, mutta se ei vielä
riittänyt.

Steven Kehoe, Tiikereiden paras:

- Olen tyytyväinen voittoon ja 2-0 johtoon ottelusarjassa. Oli kiva kun Olli-Pekka Ojansivu oli taas pelissä mukana ja hänen kanssaan peli sujui erinomaisesti.

Tapio Toiviainen, Hurrikaanin paras:

- Oli kiva pelata kotiyleisön edessä joka kannusti meitä hyvin. Hieno paikka itselle päästä finaaliin pelaamaan. Tänään kuitenkin teimme Tiikereitä enemmän virheitä ja se taisi maksaa ottelun voiton.

Miesten finaalien otteluohjelma
Ke 15.4. klo 18 Hurrikaani - Tiikerit (Salo)
La 18.4. klo 17 Tiikerit - Hurrikaani (Kokkola)

Tarvittaessa
Su 19.4. klo 17 Tiikerit - Hurrikaani (Kokkola)
To 23.4. klo 18.30 Hurrikaani - Tiikerit (Salo)
Su 26.4. klo 17 Tiikerit - Hurrikaani (Kokkola)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle