Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Frisbeegolfin hallitseva Euroopan mestari Seppo Paju jatkaa dominointia

Frisbeegolfin hallitseva Euroopan mestari Seppo Paju jatkaa dominointia

 

Frisbeegolfin hallitseva Euroopan mestari Seppo Paju on voittanut viikonloppuna Tanskassa pelatun Copenhagen Openin. Kilpailu oli kauden 2015 kolmas EuroTour- sarjan osakilpailu. Paju sijoittui ensimmäisessä osakilpailussa Skotlannissa toiseksi ja voitti toisen osakilpailun Hollannissa. Näin ollen ykkössija on Pajulle jo toinen Euro tour -voitto peräkkäin. Suomalaismenestys oli muutenkin vankkaa, sillä neljän heiton päähän kakkossijalle jäivät suomalaiset Jalle Stoor ja Pasi Koivu. Erityisesti kolmannen kierroksen huippukierros oli Pajun voiton takeena.

Yhdeksän väylän finaalikierrokselle Paju lähti turvallisen tuntuisessa neljän heiton johdossa, mikä ei kuitenkaan muuttanut jo ennakkoon sovittua pelisuunnitelmaa.

”Lähdin vain jälleen kerran pelaamaan omia heittojani. Halusin uskaltaa pelata aggressiivisesti enkä missään nimessä himmailla.”
Paju on vasta tällä kaudella päässyt Euro tourilla voiton makuun, ja nyt tilillä on jo voittoputki. Paineita jatkon suhteen Paju ei silti suostu ottamaan.

”Voin lähteä entistä rauhallisemmalla mielellä kilpailemaan, kun tiedän pelin toimivan. Eihän minun ole pakko menestyä, joten en aio ottaa siitä paineita.”

Viikonlopun kilpailu oli suomalaisittain menestys. Peräti kahdeksan suomalaispelaajaa mahtui lopputuloksissa kymmenen parhaan joukkoon vain Nybon ja Norjan Espen M¸kkelgjerdin rikkoessa rintamaa.

Naisten luokassa Suomen mestari Henna Blomroos tuli toiseksi neljän heiton erolla Camilla Grundéniin ja Masters-luokassa Ville Piippo tuli kolmanneksi.

Frisbeegolfin Euro tour -jatkuu Tðekin Konopiðtéssa kolmen viikon kuluttua.

EuroTourin tilanne kolmen osakilpailun jälkeen: http://pdga-europe.com/standings-2015/

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle