Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Lahti lohkovoittoon Kiinassa

Lehtonen ja Lahti lohkovoittoon Kiinassa

 

Beach volley -ammattilaiset Riikka Lehtonen ja Taru Lahti jatkoivat erinomaisia otteitaan FIVB:n World Tourin avauksessa Kiinan Fuzhoussa.

Suomalaiskaksikko kukisti alkulohkon päätösottelussa kolmanneksi sijoitetun saksalaisparin Chantal Laboureur / Julia Sude 2-0 (21-16, 21-13). Lehtonen ja Lahti voittivat näin oman alkulohkonsa puhtaalla pelillä ja jatkavat turnausta lauantaina suoraan jatkopelien toiselta kierrokselta.

- Saksalaisia vastaan peli oli varsin tasapainoista. Oma sideout toimi hyvin, ja saimme vahvat erien alut sekä sitä kautta painetta vastustajalle. 
- Tuntuu kivalta voittaa menestynyt joukkue, suomalaispari iloitsi.

Lehtonen ja Lahti ovat varmistaneet turnauksessa jo vähintään jaetun yhdeksännen sijan, mutta nälkää riittää vielä kovempiin sijoituksiin.

- Iltapäivällä menemme katsomaan tulevaa vastustajaa. Tästä jatkamme pallo ja peli kerrallaan eteenpäin!

Suomalaisparin lauantain vastustaja tulee jatkopelien ensimmäiseltä kierrokselta lohkokakkosten ja -kolmosten välisistä ristikkäisotteluista. Jatkopeleissä käytetään välieriin saakka yhden tappion kaaviota eli vain voittaja jatka turnausta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleTaru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot