Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi suomalaisparia Luzernin pääsarjassa

Kaksi suomalaisparia Luzernin pääsarjassa

 

Emilia ja Erika Nyström voittivat tiistaina kaksi karsintaottelua ja selviytyivät pääsarjaan FIVB:n Luzernin World Tourin osakilpailussa. Aiemmin Suomi on saanut kaksi paria FIVB:n turnauksen pääsarjaan vain kotiturnauksissaan Ahvenanmaalla.

Pääsarjapaikka ei tullut Nyströmeille helpolla, sillä he joutuivat taistelemaan kanadalaispareja vastaan molemmissa otteluissa täydet kolme erää. Ensimmäisessä pelissä tuli voitto Julie Gordonista ja Brandie Wilkersonista pistein 18-21, 25-23, 15-9.

- Siitä on pitkä aika, kun pelaaminen on tuntunut näin mukavalta. Välillä oltiin kyllä hätää kärsimässä, mutta niin vain kaivettiin voitot molemmista peleistä, Erika Nyström iloitsi.

Pääsarjapaikan ratkaisseessa toisessa ottelussa Nyströmit voittivat Caleigh Whitakerin ja Kacie MacTavishin lukemin 12-21, 21-17, 15-10. Kanadalaispari hallitsi ottelua aina toisen erän puoliväliin saakka.

- Sitten alkoi meidän show. Täytyy sanoa, että kokemus on kultaa, Erika totesi.

- Tänään kyllä kehtasi tuulettaa pääsarjapaikkaa.

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti ovat suoraan 32 joukkueen pääsarjassa rankinginsijoituksensa perusteella.

- Kiva päästä jälleen pelaamaan. Alkuviikolla on maksimoitu paras mahdollinen palautuminen Kyproksen Continental cupin jälkeen. Lähdemme parantamaan Kiinan turnauksen yhdeksättä sijaa, Lahti kertoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Emilia Nyström

Tiedot

Erika Nyström

Tiedot