Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Lahti varmistivat jatkopaikan Luzernissa

Lehtonen ja Lahti varmistivat jatkopaikan Luzernissa

 

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti avasivat keskiviikkona FIVB:n Luzernin World Tourin osakilpailun voitolla ja tappiolla. Päivän ensimmäisessä ottelussa suomalaiset kokivat niukan 1-2 (21-16, 19-21, 14-16) -tappion saksalaisparille Victoria Bieneck - Julia Grossner. Toisessa pelissä Lehtonen ja Lahti voittivat puhtaasti 2-0 (21-4, 21-12) kroatialaiset Maja Roskon ja Antea Tadicin.

- Aamupelin kolmannessa erässä tuli muutama virhe liikaa. Saksa sai sillä tarvittavan eron ja tappio harmitti kyllä isosti. Toinen peli oli sitten meiltä hyvää ja virheetöntä, summasi Lahti päivän tapahtumat.

Suoraan pääsarjaan päässet Lehtonen ja Lahti varmistivat voitolla ja erävoitolla jo jatkopaikan, mutta taistelevat vielä torstaina lohkon kakkossijasta, joka antaisi heille paremmat lähtökohdat pudotuspeleihin.

Karsintojen kautta pääsarjaan selvinneiden Emilia ja Erika Nyströmin peli ei sen sijaan kulkenut tiistain malliin. Avauspäivän saldoksi Sveitsin turnauksessa jäi tappiot saksalaisparille Katrin Holtwick - Ilka Semmler pistein 11-21, 12-21 sekä emäntämaan Isabelle Forrerille ja Anouk Vergé-Déprélle lukemin 15-21, 15-21. Suomalaiskaksosten jatkopaikka jää kolmannen ottelun varaan. Voitto torstaina yhdysvaltalaisparista Summer Ross - Jennifer Fopma veisi myös Nyströmit pudotuspeleihin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot