Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hieno avaus lentismieheiltä

Hieno avaus lentismieheiltä

 

Miesten lentopallomaajoukkue aloitti kesän urakoinnin komealla pelillä kaataen MM-kisojen kuutosen ja Maailmanliigan nelosen Iranin Kuortaneella 3-0 (25-22, 25-18, 25-21).

Suomen peli kulki mallikkaasti erityisesti siihen nähden, että ottelu oli joukkueelle kesän ensimmäinen. Urpo Sivulan esitys yleispelaajana tutuksi tulleen hakkuripaikan sijaan oli kova. Sivula teki 15/+10 hyökäten 65 % tehoilla.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo peluutti avauspelissä ns. ykkösmiehistöä. Kahden lisäerän aikana peliaikaa saivat myös kaikki muut seitsemän miestä. Näin Jan Helenius ja Tomi Rumpunen debytoivat myös Suomi-paidassa.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo oli erittäin tyytyväinen näkemäänsä.

- Tiimi toimi kentällä hienosti, kaikki tukivat toisiaan. Aika loistava startti, ei kun eteenpäin tästä. Hienoa oli myös se, että saimme jaettua peliaikaa kaikille miehillemme.

- Ajatellaan hyviä asioita ja korostetaan vahvuuksiamme. Toki tietysti katsomme myös kriittisellä silmällä tekemistämme.

Kuortaneen ottelu oli loppuunmyyty, yleisöä oli 1330. Joukkueet kohtaavat kaksi kertaa Leppävirralla perjantaina ja lauantaina.

- Tästä kauden avauksesta Kuortaneella voidaan hyvinkin tehdä perinne. On hienoa pelata paikassa, joka on kotimme. Tunnelma oli tänään upea.

Suomen pistemiehet:
Urpo Sivula 15/+10 (2 torj, hyök 13/20)
Lelu Ojansivu 11/+6 (1 torj, hyök 10/25)
Antti Siltala 10/+6 (1 torj, 4 äss, hyök 5/12)
Jukka Lehtonen 7/+6 ( 2 torj, hyök 5/7)
Matti Oivanen 5/+3 (2 torj, hyök 3/3)
Eemi Tervaportti 2/-1 (2 äss)
Lauri Kerminen vo 50%
Jan Helenius 0/0

Iranin parhaat pistemiehet:
Milad Ebadipour 12/+6
Mohammadhassan Senobar 10/+6
Amir Ghafour 10/+4

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle