Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ranskan avoimet alkavat sunnuntaina

Ranskan avoimet alkavat sunnuntaina

Tennisfanien odotus palkitaan jälleen, kun 114. kerran Ranskan avoimen tennisturnauksen pääsarja käynnistyy 24. toukokuuta. Suomalaisista turnaukseen osallistuu tuttuun tapaan Jarkko Nieminen ja nelinpeliin Henri Kontinen partnerinsa Martin Draganjan kanssa.

Eurosport ja Eurosport 2 lähettävät suoria lähetyksiä koko kilpailun ajan.

Eurosport Player näyttää Ranskan avoimet ennenäkemättömällä tavalla. Palvelun avulla voi seurata jopa 15 kenttää suorana! Lähetystä voi myös kelata taaksepäin tarvittaessa jopa kolme tuntia!

Eurosportin asiantuntijana jatkavat tuttuun tapaan Mats Wilander ja Barbara Schett. Uusina asiantuntijoina nähdään tennislegendat Chris Evert ja John McEnroe. Turnauksen selostavat suomeksi Henry Järvinen, Arne Six ja Arno Seiro.

Ranskan avointen pääsarja käynnistyy 24.5. ja turnaus huipentuu 6.6. pelattavaan naisten ja 7.6. pelattavaan miesten kaksinpelin finaaliin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle