Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Lahti ensimmäistä kertaa pääsarjaan Grand Slamissa

Lehtonen ja Lahti ensimmäistä kertaa pääsarjaan Grand Slamissa

 

Suomalaiskaksikko Riikka Lehtonen - Taru Lahti voitti tiistaina molemmat karsintaottelunsa ja selviytyi pääsarjaan Moskovan Grand Slamissa. Pääsarjapaikka on Lehtoselle ja Lahdelle uran ensimmäinen FIVB:n korkeimman tason turnauksissa.

Aamupelissä kaatui latvialaispari Alise Lece - Marta Ozolina 21-13, 21-17. Päivän kruunasi voitto saksalaiskaksikosta Victoria Bieneck - Julia Grossner lukemin 21-16, 21-17.

Suomalaispari on selviytynyt tämän kauden World Tourilla pääsarjaan jokaisessa neljässä turnauksessa. Moskovan saavutus on jo nyt arvokas olympiaurakkaa ajatellen, sillä Grand Slam -tason turnauksesta jaetaan huomattavasti paremmat rankingpisteet Openiin verrattuna.

Keskiviikkona alkavassa pääsarjassa pelaa yhteensä 32 paria, jotka on jaettu rankingsijoituksen perusteella kahdeksaan neljän joukkueen lohkoon. Lohkovoittajat etenevät suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle, kakkoset ja kolmoset aloittavat jatkopelit ensimmäiseltä kierrokselta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot