Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtoselle ja Lahdelle uran ensimmäinen voitto Grand Slamissa

Lehtoselle ja Lahdelle uran ensimmäinen voitto Grand Slamissa

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden hurja vire jatkui keskiviikkona Moskovassa. Suomalaiset nappasiat uransa ensimmäisen Grand Slam -pääsarjavoiton saksalaisparia Karla Borger - Britta Büthe vastaan lukemin 2-1 (21–19, 18–21, 16–14). Voiton myötä Lehtonen ja Lahti varmistivat jo paikan turnauksen jatkopeleihin eli 24 parhaan joukkoon.

Myös keskiviikon ensimmäinen ottelu oli tasainen, mutta suomalaiskaksikko joutui toteamaan Tshekin Kristyna Kolocovan ja Marketa Slukovan 2-0 (21–15, 21–19) paremmuuden. Torstaina alkulohkon kolmannessa ottelussa Riikka Lehtonen ja Taru Lahti kohtaavat amerikkalaisparin Jennifer Kessy - Emily Day, joista ensimmäinen voitti yhdessä April Rossin kanssa olympiahopeaa Lontoossa vuonna 2012.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot