Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tehoa jalkapallo harjoitteluun ja valmennukseen - SKLZ Star-Kick

Tehoa jalkapallo harjoitteluun ja valmennukseen - SKLZ Star-Kick

 

Jalkapallo joukkueen tehokas valmentaminen vaatii paljon tietotaitoa ja johtamistaitoja, mutta ennen kaikkea myös oikeat varusteet. Oikeilla varusteilla teet pelaajille harjoittelusta paitsi tehokkaampaa, myös huomattavasti hauskempaa, jonka ansiosta erityisesti juniorit saavat lisäintoa treeneihin. Pitkään on ollut ongelma löytää yhdestä verkkokaupasta kaikki hyviin treeneihin vaadittavat varusteet ja välineet, mihin Fun Raise verkkokauppa tarjoaa nyt pelastuksen. Fun Raise verkkokaupasta löydät paljon laadukkaita jalkapallovalmennus- sekä muita urheiluvarusteita järkevään hintaan.

Uudenlaisia jalkapallovalmennus- ja harjoitteluvarusteita kehitellään jatkuvasti ja osalla niistä voikin saavuttaa huimasti parempia tuloksia lyhyessä ajassa, jos verrataan perinteisiin harjoittelumenetelmiin. Yksi tämän kaltaisista tuotteista on uusi SKLZ Star-Kick, mikä on vyötäröön kiinnitettävä jalkapallo harjoitusväline. Sen avulla voidaan harjoitella hauskalla tavalla omatoimisesti reaktiokykyä, potkutekniikkaa, pallokosketusta, pallonhallintaa, sivurajaheittoja tai vaikkapa torjuntoja. Tämä uusi innovaatio on jo nyt saavuttanut erittäin suuren suosion Suomessa ja maailmalla sen tehokkuutensa ansiosta. Se on otettu käyttöön laajamittaisesti myös muun muassa FC Barcelonan organisaatiossa. SKLZ Star-Kick sopii paitsi ammattilaisten reaktioharjoitteluun, myös loistavasti junioreille, sillä on se on aidosti hauska ja uusi tapa tehdä perinteisesti hieman tylsempiä harjoituksia. SKLZ Star-Kick on kiinnitettävissä pallokokoihin 3, 4 ja 5 sekä siihen kiinnittyvä naru venyy maksimissaan 5,5 metriin asti, jonka ansiosta myös omatoimiseen maalivahtiharjoitteluun tulee mukavasti haastetta.SKLZ Star-Kick tekee harjoittelusta hauskempaa ja tehokkaampaa missä tahansa ja siksi se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen väline niin jalkapallovalmennus- kuin myös harjoitteluvarusteeksi. SKLZ Star-Kick harjoitusvälineen voit tilata itsellesi muun muassa Fun Raise verkkokaupasta, josta saat yli 50€ tilauksiin myös kuljetuksen kaupan päälle. Fun Raise verkkokaupassa palvelee myös osaava ja ystävällinen asiakaspalvelu live-chatin välityksellä. Asiakaspalvelusta saat nopeasti vastauksia tuotteisiin ja harjoitteluun koskevissa kysymyksissä. Näin ollen myös tarkennukset tuotteiden tietoihin ja tilauksiin saa jouhevasti sekä tuotteiden ostaminen onnistuu vaivatta. Kun tarkoituksenasi on ostaa jalkapalloiluun tai muuhun urheiluun vaadittavia jalkapallovalmennus- tai harjoitteluvälineitä, niin on Fun Raise ehdottomasti tarkastamisen arvoinen verkkokauppa. Voit tutustua SKLZ Star-Kick tuotteeseen ja kaupan muuhun valikoimaan täältä.


Takaisin edelliselle sivulle