Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niklas Ajo etsii uutta tiimipaikkaa loppukaudeksi

Niklas Ajo etsii uutta tiimipaikkaa loppukaudeksi

 

Niklas Ajon ja häntä Moto3-luokan MM-sarjassa ajattaneen espanjalaistiimi RBA Racingin tiet ovat eronneet. Loppukaudeksi uutta tiimipaikkaa etsivä Ajo ei näin ollen kilpaile tänä viikonvaihteena Silverstonen radalla ajettavassa kauden 12. osakilpailussa.

- Tiimi päätti pistää sopimuksen poikki ja vaihtaa uuteen kuljettajaan. Se on kaikki, mitä asiasta tässä vaiheessa tiedän, kertoo Ajo.
Viidettä kautta MM-sarjassa kilpaileva Ajo, 21, ei jää silti toimettomaksi Britannian GP:n varikolla. Uuden tiimin haku ja kartoitus on jo käynnissä.

- Onhan tämä kieltämättä aika hankala tilanne, mutta ei auta jäädä tuleen makaamaan, vaan katseet on suunnattava tulevaan. Pyrin parhaani mukaan löytämään loppukaudeksi uuden tiimin ja sitä kautta uuden mahdollisuuden, sanoo Ajo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleNiklas Ajo

Tiedot