Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keskitorjuja Niina Ylönen OrPoon

Keskitorjuja Niina Ylönen OrPoon

 

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ja Niina Ylönen, 20-183, ovat tehneet sopimuksen tulevalle kaudelle.   Niina pelasi viime kauden  Pieksämäki  Volleyssa keskitorjujana.  Lentopallon hän on aloittanut Maaningan Mahdissa, mutta varsinaisena kasvattajaseurana Niina pitää kuopiolaista Puijo Volleyta, jossa ykkössarjataso tuli hänelle tutuksi.

Niina on aloittanut Tampereen yliopistossa hallintotieteiden opiskelun, joka kestää viisi vuotta.   
-Haluan olla seurauskollinen, siksi tavoitteeni on pelata OrPossa seuraavat viisi kautta ja  kehittyä pelaajana mahdollisimman hyväksi.  Uskon, että saan täällä kovaa treeniä  ja hyvää oppia kokeneiden pelaajien vierellä.  Harjoitukset täällä ovat paljon ammattimaisempia ja tavoitteena on tietenkin saavuttaa mestaruus, totesi jo kesäkauden OrPon kesäharjoituksissa mukana ollut Niina Ylönen. 

OrPolla on nyt yksitoista pelaajasopimusta. 

OrPon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle