Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Golfin Solheim Cup suorana Eurosport Playerissa

Golfin Solheim Cup suorana Eurosport Playerissa

 

Naisgolfin merkittävin turnaus, Solheim Cup, pelataan 17.-20.9. St. Leon-Rotin kentällä Saksassa. Maa emännöi miesten Ryder Cupiin verrattavaa joukkuekilpailua ensimmäistä kertaa. Euroopan ja Yhdysvaltojen parhaat naisgolfarit kohtaavat kolmen päivän aikana yhteensä 28 pelissä.

Molemmissa joukkueissa pelaa 12 pelaajaa. Euroopan joukkueen kapteenina toimii Ruotsin Carin Koch ja Yhdysvaltoja kipparoi Juli Inkster. Solheim Cup pelataan joka toinen vuosi ja vuorokerroin Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Eurooppa on voittanut kaksi edellistä Solheim Cupia ja tavoittelee nyt historiallista kolmatta peräkkäistä titteliä.

Suomessa Solheim Cupia voi seurata kattavasti suorana Eurosportin nettipalvelu Eurosport Playerin kautta. Eurosport Player on kuukausitilauksella toimiva palvelu. Hinta on alkaen 4,99€/kk.

Solheim Cup tulee olemaan ensimmäinen vain Eurosport Playeriin suomeksi selostettava tapahtuma.

Solheim Cupin lähetysajat Eurosport Playerissa:
PE 18.9. 8.45-20.15, selostus: Kalle Lepistö, Arne Six ja Juha Skyttä
LA 20.9. 8.45-20.15, selostus: Kalle Lepistö, Arne Six ja Juha Skyttä
SU 21.9. 11.15-19.15, selostus: Riku Aarnio ja Juha Skyttä

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle