Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolme suomalaista kymmenen joukkoon Oberstdorfin yhteislähdöissä

Kolme suomalaista kymmenen joukkoon Oberstdorfin yhteislähdöissä


Parhaat suomalaiset olivat jälleen hyvin kärjen tuntumassa, kun Tour de Skillä hiihdettiin viides etappi Oberstdorfissa. Naisten perinteisen kympillä Anne Kyllönen oli viides ja Kerttu Niskanen seitsemäs. Miesten 15 kilometrillä Matti Heikkinen taisteli loppuun asti hienosti ja oli seitsemäs.

Yhteislähtökilpailut voittivat Therese Johaug ja Kazakstanin Aleksei Poltoranin.

"Rankka päivä, hiihdettiin alusta asti tosi kovaa vauhtia! Ei siellä paljon peesailtu tai passailtu. Tänään päätin, että lasken kuin hurjapää enkä varo yhtään. Laskut menivätkin tänään varmaan ihan hyvin. Huomenna käyn hiihtelemässä, vähän suksitestiä, juoksulenkkiä, hierontaa. Aika ohjelmoitu päivä tulee olemaan”, hyvillä mielin Tour de Skitä jatkava Kyllönen sanoi.



”Parempaa kuin eilen, mutta ei parasta Kerttua. Huomenna huilaillaan ja syödään ja pidetään mieli kirkkaana”, Kerttu Niskanen sanoi kohti kolmea viimeistä osakilpailua edetessä.

Tour de Skillä Kyllönen jatkaa neljäntenä ja Niskanen on nyt viidentenä. Kärjessä on keskiviikkona toiseksi sijoittunut Ingvild Flugstad Östberg.

Miesten kilpailu ratkesi vai yhden kymmenyksen turvin Poltoraninin eduksi ennen Sveitsin Dario Colognaa. Heikkinen hävisi voittajalle 4,1 sekuntia.

”Kova kisa, kovaa ajoa. Hyviä suoriutumisen merkkejä eteenpäin. Kamppailin niin paljon kuin pystyin. Pitää vaan napsu saada vielä lisää, ei se kaukana ollut”, Heikkinen sanoi.

Torstaina on välipäivä, perjantaina kilpaillaan Toblachissa, jossa vapaan vitonen naisilla ja vapaan kymppi miehillä väliaikalähtöinä.


UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle