Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jauhojärvi pisteille, Heikkisellä sauvarikkoja

Jauhojärvi pisteille, Heikkisellä sauvarikkoja

 

Miehissä Matti Heikkisen hiihtoa varjostivat sauvarikot. Viidentoista kilometrin matkalle niitä osui kaksi. Heikkinen sai osittain koottua hiihtoaan ja oli lopulta 37:s.

”Kisa ei lähtenyt mitenkään valoisissa merkeissä käyntiin, kun eka mäessä Norjan kaveri löi keskeltä sauvan poikki. Siitä se sitten via dolorosa oikeestaan alko. Sitten vielä, kun sai uuden sauvan, ei mennyt kauaa, niin meni toinenkin poikki. Klassinen Val di Fiemmen kilpailu, kaikki meni pieleen”, summasi Heikkinen.

Sami Jauhojärvi hiihti muutaman maailmancupin pisteen itselleen. Miestä se ei lämmitä, kun vauhtia ei vaan kropasta irtoa. Kalusto ei aiheuttanut huolia Jauhojärvelle.

”Paikoittain oli joo (raskasta), että kyllä piti mäen päällä vetää happea. Onneksi oli lähes täydellinen suksi, huolto onnistui tänään hyvin, pittää kiittää miehiä siitä, että pystyi hiihtämään edes pisteille. Helpotti tosi paljon, että se satoi vähän vettä, että kostui tuo ladun pinta, eikä tarttunut irtolumi pohjaan”, Jauhojärvi sanoi.

Anssi Pentsinen oli 41:s ja selän ongelmista kärsinyt Ristomatti Hakola 44:s.

Heikkinen lähtee viimeiselle etapille 23:ntena 8:41,3 Martin Johnsrud Sundbytä perässä. Jauhojärvi on tourilla 35:s, Hakola 48:s ja Pentsinen 49:s.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle