Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten käsipallomaajoukkue voitto mielessä Italiaa vastaan

Miesten käsipallomaajoukkue voitto mielessä Italiaa vastaan

Miesten käsipallomaajoukkue jatkaa MM-karsintoja keskiviikkona 13.1. Vantaan Energia Areenalla, jonne vieraaksi saapuu Italia.

Suomi kärsi loppusyksystä tappion Italialle vierasottelussa, mutta nyt tuo tappio on tarkoitus kuitata ja avata samalla pistetili MM-karsinnoissa. Alla Suomella on kaksi tappiota Romanialle, mutta numerollisesti suunta on oikea tappiomarginaalin puoliinnuttua jälkimmäisessä ottelussa.

- Nyt vastaan tulee tällä hetkellä oman tasoisemme joukkue, joten voittoa lähdetään ilman muuta hakemaan, päävalmentaja Kaj Kekki linjaa.

- Tavoitteena oli vähintään yksi voitto näistä tammikuun karsintapeleistä ja on aika helppo nähdä, että juuri tässä ottelussa siihen on paras mahdollisuus. Eli vain voitto kotiyleisön edessä on keskiviikkona tavoitteena.

Voitolla Suomi nousisi samalla lohkossa Italian ohi.

Ottelu keskiviikkona alkaa kello 18.30.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle