Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kykkänen hyvällä tekemisellä 15:nneksi

Kykkänen hyvällä tekemisellä 15:nneksi

 

Mäkihypyn naisten maailmancup palasi joulutauolta Japanin Sapporossa Suomen aikaa varhain lauantaiaamuna. Julia Kykkänen ponnisti viikonlopun ensimmäisessä kilpailussa 15:nnelle sijalle.

"Hypyt olivat ihan “ookoota”, parempia ne olivat kuin eilen", suomalainen tuumasi suorituksistaan.

"Teknisesti hypyt olivat ihan hyviä. Vähän lähemmäs keulaa kun osuisi vielä", maailmancupin kokonaistilanteessa Sapporon kisan jälkeen 15:ntenä oleva Kykkänen täsmensi.

Suomalaishyppääjän loikat kantoivat Sapporon HS100-mäestä 85,5 ja 89,0 metriä. Kilpailun voittoon lentänyt Japanin Sara Takanashi hyppäsi 97,0 ja 98,0 metrin kohdalle. Toiseksi sijoittui Slovenian Ema Klinec ja kolmanneksi Itävallan Daniela Iraschko-Stolz.

Japanilainen Takanashi otti neljännessä kisassa jo kolmannen voiton johtaen luonnollisesti myös maailmancupin kokonaiskilpailua. Iraschko-Stolz on kakkosena, kotikisassaan vaatimattomasti kymmenenneksi jäänyt Yuki Ito kolmantena ja Kykkänen nyt siis 15:ntenä.

"Ei nyt sinällään ollut haastavaa palata. Tämä mäki on ollut minulle vähän haastava", Kykkänen kertoi kysyttäessä paluusta kilpaladuille pitkän joulutauon jälkeen.

Maailmancupin kausi jatkuu sunnuntaiaamuna jälleen Sapporon HS100-mäessä kauden viidennellä kisalla. Kevättalvi on naisille kiireistä aikaa, sillä maailmancupissa hypätään tammikuun puolesta välistä aina maaliskuun ensimmäiseen viikonloppuun asti peräti 16 kilpailua. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJulia Kykkänen

Tiedot