Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Herola ja Hirvonen manasivat hyppyjään

Herola ja Hirvonen manasivat hyppyjään

 

Yhdistetyn maailmancup jatkui pitkän tauon jälkeen Chaux-Neuvessa. Ilkka Herola taisteli Ranskassa pisteille oltuaan 17:s, Suomen toinen edustaja Eero Hirvonen puolestaan jäi äärimmäisen vähän pistesijoista oltuaan 32:s.

Viikonlopun ensimmäisen kisan voiton vei Saksan Eric Frenzel ennen toiseksi sijoittunutta Itävallan Bernhard Gruberia ja Japanin Akito Watabea. Maailmancupin kokonaistilanteen kärkimies Saksan Fabian Riessle oli lauantaina viides.

Kuuden kisan jälkeen 12:ntena oleva Herola noitui suoritustaan mäessä. Hiihto puolestaan toimii pomminvarmasti.

“Hyppy oli surkea, siitä ei pääse mihinkään. Siltä paikalta hiihto oli hyvä, ei tuolta paikalta voi parempaa odottaa. Sunnuntaina pitää hypätä 10-15 sijaa ylemmäksi”, Herola ruoti.

“Hiihdosta on ihan positiiviset fiilikset. Se on mennyt viime vuodesta eteenpäin”, Hirvonen puolestaan pohti.

Herola oli mäen jälkeen 21:s puolisentoista minuuttia kärjestä ja Hirvonen sijalla 31.

Viime viikonloppuna Rukalla Continental Cupin kisat voittanut Herola haluaa parantaa sunnuntaiksi hyppyään. Hirvonen sen sijaan uskoo vahvasti oman hyvän suorituksen riittävän pistesijoille saakka.

“Hyppy pitää palauttaa omalle tasolle. Siinä oli ehkä pikkasen liikaa yritystä”, Suomen yhdistetyn ykkösmies kertoi.

“Hypyssä pitää tulla onnistunut suoritus ja ladulla oma hyvä hiihto. Tänään oltiin tuolla suorituksella jo lähellä, joten uskon pistesijoihin”, Hirvonen päätti.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle