Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saksalaisjoukkue VaLePan vastustajaksi CEV Cupissa

Saksalaisjoukkue VaLePan vastustajaksi CEV Cupissa

 

Mestarien liigasta pudonnut saksalaisjoukkue Berlin Recycling Volleys on VaLePa Sastamalan seuraava vatustaja miesten lentopallon CEV Cupissa. Ottelupari on toiseksi korkeimman Eurocupkilpailun ns. haastajakierrosta, josta voittaja selviää välieriin.

Otteluparin ensimmäinen osa pelataan 17.2. Sastamalassa ja toinen Berliinissä todennäköisesti 3.3.

Saksalaisjoukkue saavutti viime kaudella Mestarien liigassa pronssia. Saksan mestaruuksia seura on voittanut kuusi, viimeksi kolme perättäin 2012-2014. Viime kaudella se sijoittui hopealle VfB Friedrichshafenin jälkeen.

Tämän kauden Bundesliigassa Berlin RV on hävinnyt vain yhden ottelun kahdestatoista pelaamastaan ja johtaa liigaa kahdeksan pisteen erolla ennen VfB Friedrichshafenia, jolla on yksi peli vähemmän pelattuna.

Berlin RV sijoittui tämän kauden Mestarien liigan alkulohkossaan kolmanneksi ollen samalla paras lohkokolmonen seitsemästä lohkosta. Saksalaisjoukkue voitti kolme ottelua ja hävisi kolme. Se voitti Marek Dupnistsan kaksi kertaa 3-0 ja lisäksi päätöskierroksella turkkilaisen Arkas Izmirin vieraissa 3-2. Kotonaan se hävisi Arkasille 2-3 ja venäläiselle Belogorie Belgorodille vieraissa 0-3 ja kotonaan 1-3.

Roberto Serniottin valmentaman Berlin RV:n tunnetuimmat nimet ovat USA:n maajoukkuelibero Erik Shoji, niin ikään yhdysvaltalainen yleispelaaja Paul Lotman, Ranskan maajoukkueen keskipelaaja Nicolas Le Goff ja australialaishakkuri Paul Carroll, passari Tsimafei Zukovski.

VaLePan otteluparin voittaja kohtaa välierissä voittajan otteluparista CAI Teruel (Espanja) - Knack Roeselare (Belgia).

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle