Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MM-kisapaikoista taistellaan Stavangerissa

MM-kisapaikoista taistellaan Stavangerissa

 

Perjantaina alkavassa Stavangerin pikaluistelun maailmancupin osakilpailussa ratkotaan mc-pisteiden ja sijoitusten lisäksi myös sprinttereiden MM-kilpailujen paikkoja.

Suomella on tähän mennessä hankittuna yksi paikka (Mika Poutala). Jaettu jo ennen tulevaa viikonloppua on 16 MM-kisapaikkaa ja Stavangerin jälkeen jaetaan toiset 16 maapaikkaa. Nämä 16 maapaikkaa jaetaan viikonlopun parhaan 500 m + 1000 m yhteistuloksen perusteilla. Maakiintiön maksimi sprinttereiden MM-kisoihin on kolme / sukupuoli.

Suomalaisilla on mahdollisuudet saavuttaa 1-3 lisäpaikkaa Stavangerin kisoissa.

Sprinttereiden MM-kisat käydään Etelä-Korean Söulissä 27.-28.2.

Hyvässä vauhdissa viime viikonloppuna SM-kisoissa Oulunkylässä ollut naisten ykkösmenijämme Elina Risku hakee viikonlopulta hyvältä tuntuvia luisteluja.

- Hyvillä fiiliksillä täällä ollaan. Pari kertaa ollaan päästy jäälle ja valmiina ollaan viikonlopun kisastartteihin. Jää tuntuu hyvältä: pitoa ja liukkautta riittää. Tavoitteeni on, että luistelut tuntuvat hyvältä, sitä kautta ajatkin ovat varmasti hyviä. Tietysti tavoittelen paikkaa MM-kisoihin, mutta en ole laskeskellut mitä siihen vaaditaan, kolmissa edellisissä sprinttereiden MM-kisoissa mukana ollut Risku kertoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMika Poutala

Tiedot