Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaikki valmiina CHL-kauden huipennukseen

Kaikki valmiina CHL-kauden huipennukseen

Tämän kauden Champions Hockey Leaguen finaali pelataan tiistaina Oulussa. Vastakkain ovat Oulun Kärpät ja ruotsalainen Frölunda. Ottelu Raksilassa alkaa klo 18.30.

Kumpikin finaalijoukkue oli jo viime kaudella CHL:n neljän parhaan joukossa, joten odotettavissa on todellinen huippuottelu. Kärppien valmentaja Mikko Manner pitää Kärppien finaalipaikkaa ainutlaatuisena mahdollisuutena.

- Vähän tässä on sellainen ”kerran elämässä” –fiilis, kun 46 joukkuetta on leikistä pudonnut. Meille on suuri kunnia isännöidä tätä finaalia, Manner vakuuttaa.

- Edessä on tietynlainen mini-Suomi-Ruotsi –kohtaaminen, mikä tuo tietysti mukavaa lisäjännitystä otteluun. Molemmilla joukkueilla on pienoinen revanssin paikka, sillä me putosimme finaalista viime kaudella ja Frölunda hävisi vastaavasti loppuottelun, Manner muistuttaa.

Mannerin mukaan Kärpät on koko kauden keskittynyt CHL-otteluihin erityisen huolellisesti.

-Arvostamme tämän turnauksen erittäin korkealle ja olemme tehneet kaikkemme jokaiseen otteluun valmistautumisessa. Ehkä sekin on tuonut meille vähän hyvää karmaa ja siitä palkintona pelaamme tiistaina finaalissa.

Loppuunmyyty Raksila tulee Mannerin mukaan näkemään korkeatasoisen jääkiekko-ottelun.

-Pienten marginaalien peli tulossa, kun kaksi huippujoukkuetta kohtaavat. Me tulemme laittamaan kaikkemme peliin, sillä näitä mahdollisuuksia ei montaa tule, Manner päättää.

CHL-otteluita voi Suomessa seurata MTV:n kanavilla suorina lähetyksinä.

Kärpät-Frölunda –ottelun lähetys MTV:n kanavilla alkaa klo 18.00. Selostajana Antero Mertaranta ja studioasiantuntijoina Jukka Jalonen ja Hannu Aravirta. Kommentaattorina toimii itse Aurinkokuningas, Juhani Tamminen.

Televisioinnin erikoisuutena on ensimmäistä kertaa Suomessa käytössä oleva ns. hämähäkkikamera. Uusi kamerakulma tarjoaa häikäisevää kuvaa pelin yläpuolelta riippumatta siitä, missä päin kenttää peliä pelataan. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle