Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riikka Honkanen Lillehammerin olympiarinteessä sijalle 11

Riikka Honkanen Lillehammerin olympiarinteessä sijalle 11

 

Suomen alppimaajoukkueen Riikka Honkanen, 17, on sijoittunut Norjan Lillehammerissa kilpailtavien nuorten talviolympialaisten naisten suurpujottelussa sijalle 11. Honkanen oli ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 12, mutta nousi toisella kierroksella yhden sijan. Kilpailun voittoon laski Sveitsin Melanie Meillard.Olympiaurakkansa aloittanut Honkanen ei ollut tyytyväinen suoritukseensa.

- Ei vain kulkenut. Molemmilla laskuilla oli aika vaikeata. Rinteen pinta oli kova ja rata oli merkattu pitkällä välillä, ja tästä yhdistelmästä minulla ei ole riittävästi kokemusta.

- Ensimmäisellä kierroksella olin laskea lähtöpaikalta suoraa ulkoportille. Tein paljon pieniä virheitä muutenkin. Ei vain ollut minun päiväni tänään, Honkanen totesi kisan jälkeen.

Nuorten olympialaiset ovat 14-18-vuotiaille urheilijoille tarkoitetut kilpailut. Seuraavan kerran Honkanen kilpailee Hafjellin rinteessä ylihuomenna torstaina, jolloin ohjelmassa on naisten pujottelu.

- Torstaina otetaan uusiksi. Pujottelussa en lähde edes veikkaamaan tulosta vaan annan mennä sen minkä osaan ja katsotaan, mihin se riittää, Honkanen toteaa.

Naisten pujottelun ensimmäinen kierros käynnistyy Lillehammerissa torstaina klo 11 Suomen aikaa. Nuorten talviolympialaiset, Lillehammer, Norja

Naisten suurpujottelun lopputulokset:
1. Melanie Meillard (SUI) 2.33,28
2. Katrin Hirtl-Stanggassinger (GER) + 0,06
3. Aline Danioth (SUI) + 0,67
4. Meta Hrovat (SLO) + 0,95
5. Ali Nullmeyer (CAN) + 1,45
11. Riikka Honkanen (FIN) + 3,51

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle