Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Johanna Siuro Orpoon, Niina Ylönen jatkaa OrPossa

Johanna Siuro Orpoon, Niina Ylönen jatkaa OrPossa

 

Runkosarjan tehokkain kotimainen hakkuri, Johanna Siuro, 33-179, pelaa tulevalla kaudella OrPossa. Johanna on pelannut kolme kautta Mestossa, kaksi LP Kangasalassa, kauden Uumajassa Ruotsin pääsarjaa sekä vuoden yliopistosarjaa Meksikossa.  Palkintokaapissa on SM-tasolta hopea ja pronssi sekä yksi Cup-mestaruus.

- Orivedelle on kiva ja luonteva tulla.  Siirtymiseni johtuu OrPon vetovoimaan – ei työntövoimaan Mestosta.  Molemmat vanhempani ovat Orivedeltä ja meillä on mökki täällä, samoin paljon hyviä tuttuja.  
Täällä asiat hoidetaan hyvin; totesi aurinkoinen Johanna ja jatkaa: 

- Kärkikahinoihin ollaan tulossa.  Kun tulee mitalijoukkueeseen, tavoitteet eivät voi olla sen alempana.  Toivon lunastavani vahvan vastuullisen roolin.

Niina Ylönen jatkaa OrPossa toista kautta.  21 vuotias 183 senttinen keskitorjuja pelasi viimekaudella vakuuttavasti ja ennen kaikkea iloisesti.  Niina osoitti olevansa hyvä ja kova tiukoissa paikoissa.
Hän opiskelee toista vuotta Tampereen yliopistossa hallintotieteitä.  

- Satu Natunen kiinnostaa valmentajana.  Olen kuullut hänestä paljon hyvää ja uskon, että kehityn pelaajana.  Tavoitteena on paikka aloituskentällisessä.

OrPon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle