Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiskolmikko valmiina EM-velodromille Ranskassa

Suomalaiskolmikko valmiina EM-velodromille Ranskassa

 

Mika Simola, Pia Pensaari ja Sara Ferrara ovat valmiina aloittamaan ratapyöräilyn EM-kilpailut  Saint-Quentin-en-Yvelinesissä Ranskassa keskiviikkona. Ennakkoon suurimmat suomalaisodotukset kohdistuvat Mika Simolaan keskiviikkona aika-ajossa.

”Ajovauhti ja -rentous alkaa löytymään pikkuhiljaa. Rata vaatii kovassa vauhdissa jonkun verran enemmän keskivartalosta töitä kurvissa. Toivottavasti keskiviikkona suoritus lähtee onnistuneesti liikkeelle, niin saan hyvän fiiliksen ajoon päälle ja voi odottaa hyvää aikaa”, Simola sanoi.

Odottavaisin tunnelmin on myös Pia Pensaari:
”Fiilis on hyvä. Rataa pääsin maanantaina testailemaan ja jalkoja herättelemään. Hyväkuntoinen ja nopeantuntuinen rata vaikutti lupaavalta! Valmistautuminen on mennyt hyvin, joten nyt ei voi kuin odottaa starttikäskyä”, Pensaari sanoi.

Sara Ferrara saapui Ranskaan Mallorcalta:
”Treenit ovat menneet tosi hyvin Mallorcalla, ja lähden kilpailemaan positiivisella mielellä. Odotan tekeväni parhaan suoritukseni. Olen innoissani kilpailemassa radalla, jossa vuosi sitten MM-kisoissa tulin 18:nneksi”, nuori pyöräilijä sanoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle