Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salonen finaaliin – muilla alppilajien maailmancuplaskijoilla tänään epäonnea

Salonen finaaliin – muilla alppilajien maailmancuplaskijoilla tänään epäonnea

 

Jimi Salonen huippuasetelmista kumpareiden mc-avauksen finaaliin Rukalla

Freestylehiihdon kumparelaskun maailmancup polkaistiin tänään käyntiin Rukalla. Suomen seitsemän miehen joukkueesta Jimi Salonen pääsi karsinnoista suoraan 16 laskijan finaaliin ollen upeasti alkukilpailun neljäs. Jussi Penttala pääsi vielä yrittämään finaalipaikkaa karsintojen toiselle kierrokselle, mutta tie nousi pystyyn. Penttalan lopullinen sijoitus oli 23. Muut suomalaiset karsiutuivat jo ensimmäisellä kierroksella. Miska Mustonen oli 29., Topi Kanninen 35., Riku Voutilainen 47., Olli Penttala 55 ja Johannes Suikkari 56.

Alppihiihdon suurpujottelun maailmancup jatkui tänään puolestaan Ranskan Val d´Iseressä. Suomesta mukana oli Marcus Sandell, Eemeli Pirinen ja Samu Torsti. Kaikilla kolmella kilpailu loppui karsiutumiseen toiselta kierrokselta. Sandellin lopullinen sijoitus oli 32., Pirisen 42 ja Torstin suoritus hylättiin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle