Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Larinto jäi niukasti toisen kierroksen paikasta

Larinto jäi niukasti toisen kierroksen paikasta

 

Lauantain maailmancup-kisasta perjantaina karsiutunut Ville Larinto paransi otteitaan sunnuntaina Lillehammerissa viikonlopun toisessa kisassa. Suomalainen jäi toisen kierroksen paikasta ainoastaan muutaman sijan.

HS138-mäestä 121,0 metriä lentänyt hyppy oikeutti lopputuloksissa 35:nteen tilaan.

Suomalaiselle tuli kisasuorituksessa kiilausta hyppyripöydälle. Muutama lisämetri olisi vienyt Larinnon Norjassa toiselle kierrokselle ja maailmancupin pisteille.

“Tuo virhe pitää saada hyppäämisestä pois, niin ollaan ihan eri metrilukemilla. Todella lähellä on, että tekniikka rupeaa loksahtelemaan kohdilleen”, 104,6 pistettä summannut Larinto tiivisti.

Toinen Lillehammerissa hypännyt suomalainen, Janne Ahonen, puolestaan jäi aiemmin päivällä hypättyyn karsintaan.

Sunnuntain kisan kaksi ensimmäistä sijaa vei puolalaiskaksikko Kamil Stoch-Maciej Kot. Stochin hypyt kantoivat 134,0 ja 130,5 metriä tuoden 289,9 pistettä, voittajan maanmies Kot taipui kakkoseksi ainoastaan 0,6 pisteen erolla. Saksan Markus Eisenbichler oli kolmas.

Maailmancupissa hypänneiden Larinnon ja Ahosen lisäksi viikonloppuna suomalaisista ovat kilpailleet myös Antti Aalto, Lauri Asikainen ja Janne Korhonen. Suomalaiskolmikko hyppäsi Vikersundin HS117-mäessä kolme Continental Cupin kisaa.

Perjantaina pisteille ylsi sijan 27 Asikainen, lauantaina puolestaan Korhonen saalisti yhden pisteen hypättyään 30:nneksi. Sunnuntaina suomalaiset eivät yltäneet toiselle kierrokselle, sillä Aalto oli 44:s, Korhonen 45:s ja Asikainen 56:s.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleVille Larinto

Tiedot