Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkuuko Suomen yhdistetyn miesten kelpovire Rukalla?

Jatkuuko Suomen yhdistetyn miesten kelpovire Rukalla?

 

Yhdistetyn Continental Cup jatkuu viikonloppuna Kuusamon Rukalla kauden kuudennella ja seitsemännellä kisalla. Suomi lähtee kilpailemaan kotiyleisön eteen vahvalla yhdeksän miehen ryhmällä.

Lahden maailmancupissa viime viikonloppuna kilpailleet Matti Herola ja Jim Härtull, Continental Cupin puolella Hoeydalsmossa urheilleet Olli Salmela ja Mikke Leinonen sekä Mikko Hulkko, Wille Karhumaa, Atte Kettunen, Atte Korhonen ja Jussi Salo ovat suomalaisedustajat Rukan viikonlopun koitoksissa.

"Kisoista odotan hyviä ja kovia kansainvälisiä kilpailuja, joissa pääsee mittaamaan tämänhetkisen kunnon muihin osallistujiin nähden", viime keväänä Romanian Rasnovissa Hulkon, Korhosen ja Eero Hirvosen kanssa nuorten joukkue-MM-pronssia ottanut Karhumaa sanoi.

"Uskon myös, että hyvillä suorituksilla pystyn kamppailemaan itselleni hyvistä sijoituksista. Cociin on myös erittäin hienoa päästä kilpailemaan," kesäkuussa vasta 17-vuotta täyttävä lupaava nuorukainen lisäsi.

Suomalaisittain lähtökohdat ovat kaikkiaan mielenkiintoiset. Esimerkiksi vanhempi Herola oli kauden avauksessa Klingenthalissa upeasti viides ja 25:s, Salo puolestaan ylsi Saksassa jokaisessa kisassa pisteille napattuaan sijat 25-14-21.

Kuusamon Erä-Veikoille talvi on ollut kiireistä aikaa, kun esimerkiksi marraskuussa Rukalla kilpailtiin maailmancupin maasto, mäki ja yhdistetty, ennen joulua Kuusamossa puolestaan hypättiin mäen Continental Cupin kisat.

"Tarvitaan talkoolaisia todella paljon, kun kolmen viikon välein on kisoja. Tuollainen kisasessio vaatii hurjasti työtä, ei se itsestään tule", kilpailunjohtaja Pirjo Karjalainen huomauttaa.

Olosuhteet Rukalla ovat olleet kunnossa läpi talven. Samaa on luvassa myös tulevana viikonloppuna.

"Meillä ei ole lumen puolesta mitään ongelmaa, olosuhteet ovat kunnossa. Lumen kanssa ei ole tarvinnut taiteilla, se on kaikista positiivisin asia."

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle