Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pia Pensaari 8:s ratapyöräilyn maailmancupissa

Pia Pensaari 8:s ratapyöräilyn maailmancupissa

 

Pia Pensaari onnistui mainiosti kauden ensimmäisessa ratapyöräilyn maailmancupviikonlopussa Puolan Pruszkowissa. Pensaari ajoi sijalle 8 naisten 3km takaa-ajossa, sekä sijalle 18 linja-ajossa. 8. sija irtosi ajalla 3.40.960, joka on Pensaaren uran toiseksi paras aika. 

"Nyt oli ainoa mahdollisuus ajaa cupin pisteitä 3 kilometrille ja halusin osallistua myös linja-ajoon samalla, kun mahdollisuus oli. Olen kehittynyt linja-ajossa tänä vuonna, mutta mietin tänne Puolaan tullessa, miten vauhti riittää maailman parhaiden joukossa. Riittihän se ja ensi viikolla, ei tarvitse enää miettiä sitä", kertoo Pensaari kisan jälkeen. 

Pensaaren helmikuussa alkanut kilpailukausi jatkuu vielä ensi viikonloppuun, jolloin hän osallistuu Manchesterissa ratapyöräilyn maailmancupiin. Manchesterissa Pensaari ajaa vain linja-ajon. 

SPU:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle