Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ford Store Levoranta murskasi Ceske Budejovicen Mestarien liigassa

Ford Store Levoranta murskasi Ceske Budejovicen Mestarien liigassa

 

Ford Store Levoranta (VaLePa) aloitti lentopallon Mestarien liigaa pelit t¹ekkiläistä Jihostroj Ceske Budejovicea vastaan komealla 3-0-kotivoitolla Sastamalan Vexve Areenalla. Erät olivat 25-20, 25-22 ja 25-15.

Toinen osaottelu pelataan Ceske Budejovicessa ensi sunnuntaina kello 19 Suomen aikaa. Voittaja pääsee Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Jopa 2-3-tappio vie VaLePan jatkoon.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Mikko Esko kehui koko joukkuetta erinomaisesta latautumisesta.

- Kyllä huomasi kaikista, että tämä oli kauden ensimmäinen tosi peli ja haluttiin voittaa, Esko sanoi.

- Vastustajaa täytyy kehua myös, ettei saatu mitään ilmaiseksi. Piti pelata tosissaan.

- Puolustuksia tuli hyvin ja koko joukkue oli sellainen, että kaikki halusi voittaa.

- Nyt ollaan vasta puolessa välissä. Toinen pelikin pitää voittaa. Tästä on hyvä lähteä Tshekkiin pelaamaan. Ollaan kunnossa ja hyvä fanijoukko lähtee mukaan, niin kiva on lähteä reissuun. Se vaatii toisen samanlaisen ilmeen kuin tänään ja kovan keskittymisen. Se toinen peli on aina erilainen. Molemmilla on siinä kovat paineet, Esko pohti.

Kotijoukkue aloitti tutulla kokoonpanolla: passarina Mikko Esko, hakkurina Urpo Sivula, keskipelaajina Markus Kaurto ja Tommy Carmody, yleispelaajina Olli Kunnari ja Erik Sundberg sekä liberona Florian Ringseis.

Avauserää mentiin yli puolen välin tasaisesti, mutta Ford Store Levoranta repäisi neljän pisteen eron 15-15-tilanteesta 19-15-pisteisiin ja meni menojaan. Sivula takoi viisi pistettä ja iski pahoja hyppysyöttöjä läpi erän.

Olli Kunnari nousi isoon asemaan toisessa erässä kahdeksalla hyökkäyspisteellään ja 100 prosentin vastaanotolla. Kotijoukkue käänsi tiukan erän lopulta kolmen pisteen voitoksi.

Kolmannessa erässä Ford Store Levoranta jatkoi huikeaa menoaan. Ceske Budejovice ei päässyt enää ollenkaan peliin mukaan ja hävisi viimeisen erän 10 pisteellä.

- Nyt oli paras ilme tämän kauden peleistä. Pojat teki sen työn, mitä suunniteltiin. Ei voi olla kuin tyytyväinen, valmentaja Sami Kurttila kehui.

- Kyllä meidän sideout-pelaaminen oli sillä tasolla, että sillä saadaan raavittua pisteitä. Kenttäpuolustus oli kova ja kaikki laittoivat itsensä likoon. Mikko Esko pelasi erinomaisia hyökkäyksiä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle