Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten käsipallomaajoukkue valmiina haastamaan Slovakian torstaina

Miesten käsipallomaajoukkue valmiina haastamaan Slovakian torstaina

 

Miesten käsipallomaajoukkue avaa tammikuun MM-karsintojen tiukan rupeaman torstaina kotiottelulla Slovakiaa vastaan.

Joukkue kokoontui Kisakallion urheiluopistolle uudenvuodenpäivänä ja valmistautuminen on täydessä vauhdissa.

- Pelaajat ovat keskittyneitä ja tekevät niitä asioita, joista sovittiin. Valmistaudumme nyt vähän kevyemmin kuin edellisissä otteluissa ja tähtäämme nimenomaan tulokseen, päävalmentaja Kaj Kekki painottaa.

- Viimeksi Venäjää vastaan pelasimme puoli tuntia hyvää peliä, vähän rutiinin puute vain näkyi. Mitään uutta ei ole nyt peliin tiedossa, pyrimme vahvistamaan niitä asioita, joihin olemme tähän saakkakin keskittyneet.

Pelaajatilanne Suomella on suhteellisen hyvä. Vakiokasvoista vain Theo Westerlund ja Miro Koljonen ovat loukkaantumisten takia poissa. Muuten joukkue on hyvässä iskussa ja Kekin mukaan näin pitää ollakin, mikäli torstaina halutaan tulosta.

- Slovakia on kuten mikä tahansa muukin kova joukkue, hyvä pelaaja löytyy joka pelipaikalle. Jos meillä on hyvä päivämme ja maalinteko sujuu vielä vähän yläkanttiin, uskon että pystymme haastamaan Slovakian tosissamme, Kekki sanoo.

Torstain ottelu – kuten seuraavan viikon kotiottelu Luxemburgia vastaankin – pelataan jo tuttuun tapaan Energia Areenalla Myyrmäessä. Kekki näkee positiivisena kotiotteluiden pelaamisen samalla areenalla.

- Uskon että Energia Areenasta on tullut meille todellinen kotikenttä. Toki siellä pitää olla hyvin katsojia paikalla, jotta se siltä myös tuntuu ottelutilanteessa. Joukkue on sen kuitenkin nyt jo kotikentäkseen ottanut.

MM-karsintaottelu Suomi – Slovakia Energia Areenalla torstaina kello 18.30.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle