Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallopojilla voitokas avaus EM-karsinnoissa

Lentopallopojilla voitokas avaus EM-karsinnoissa


Suomen alle 18-vuotiaat pojat aloittivat EM-karsintaurakkansa Italian Martina Francassa komealla 3-1 (25-14, 25-21, 16-25, 25-18) -voitolla Sveitsistä. Sinivalkoiset hallitsivat ottelua kolmatta erää lukuun ottamatta vahvan hyökkäyspelin sekä sinnikkään torjunta-puolustuksen ansiosta.

- Aloitettiin turnaus erinomaisesti ja pelattiin hyvää lentopalloa. Kontrolloitiin ottelua täysin eikä meillä ollut hädänpäivää. Suoritukset olivat maltillisia ja tarkkoja. Kolmannessa erässä hieman nukahdettiin ja toki vastustajakin pelasi hyvin. Olen erittäin tyytyväinen kolmeen pisteeseen, päävalmentaja Aapo Rantanen iloitsi.

Suomi kohtaa perjantaina Tanskan sekä lauantaina isäntämaa Italian.

- Tanska on meille tuttu NEVZA-turnauksesta. Katsomme illalla heidän pelin Italiaa vastaan ja näemme vähän heidän tekemisiään, Rantanen suunnitteli.

Venäjä selvästi Suomen tyttöjä vahvempi

Alle 17-vuotiaat tytöt puolestaan joutuivat toteamaan emäntämaan kovuuden Venäjän Anapassa pelattavan EM-karsintaturnauksen avauspelissä.  Viime vuoden EM-hopeajoukkue oli Suomea parempi pelin kaikilla osa-alueilla ja vei ottelun puhtaasti 0-3 (7-25, 11-25, 9-25).

- Ottelun tulos kertoo kaiken oleellisen. Vastustajan taso oli Mestaruusliigan puolivälin yläpuolella. Jäimme jyrän alle ja hävisimme selvästi paremmalla ja yhtenäisemmälle joukkueelle. Nyt vain katse eteenpäin, päävalmentaja Pertti Honkanen sanoi.

Välipäivän jälkeen Suomi kohtaa lauantaina Ranskan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle