Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallopoikien EM-paikka ratkeaa sunnuntaina

Lentopallopoikien EM-paikka ratkeaa sunnuntaina

 

Suomen alle 18-vuotiaat pojat sijoittuivat alkulohkossaan toiseksi Italian Martina Francassa pelatussa lentopallon EM-karsintaturnauksessa ja joutuvat näin jännittämään kisapaikkaansa sunnuntaihin, jolloin muut lohkot pelataan loppuun.

Lauantain päätöspelissä hallitseva Euroopan mestari Italia kaatoi Suomen selvästi 3-0 (25-13. 25-14, 25-17) ja eteni suoraan huhtikuussa Slovakiassa ja Tshekissä järjestettävään 12 joukkueen lopputurnaukseen. Lohkovoittajien lisäksi kisapaikan saa kolme parasta kakkosta, joten Suomi on mukana tässä vertailussa.

- Sitä saatiin, mitä täältä ansaittiin. Italia oli liian kova kanto meidän kaskessa, päävalmentaja Aapo Rantanen sanaili.

Suomen vastaanotto kesti vertailun vastustajan kanssa, mutta Italia hyökkäsi kovilla 62 prosentin tehoilla ja napsi kolmeen erään 11 torjuntapistettä.

- Oltiin kyllä aika lailla altavastaajia. Lähdettiin pelaamaan rohkeasti, mutta onnistumisia emme oikein saaneet. Oli hienoa kuitenkin hienoa huomata, että päät pysyivät pystyssä koko ajan. Kaiken kaikkiaan olen poikien tekemiseen erittäin tyytyväinen, Rantanen päätti.

Italian ja Suomen välistä EM-karsintaturnauksen ratkaisuottelua seurasi paikan päällä 2000 katsojaa.

Tyttöjen taistelu riitti erävoittoon

Alle 17-vuotiaat tytöt jäivät Venäjällä kahden tappion myötä lohkokolmosiksi, eivätkä selviytyneet huhtikuun EM-lopputurnaukseen. Päätöspelissä sinivalkoisten hyvä alku Ranskaa vastaan toi erävoiton, mutta vastustaja oli lopulta vahvempi lukemin 3-1 (21-25, 25-17, 25-15, 25-21).

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle