Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Käsipallomiehet vain voitto mielessä Luxemburgia vastaan

Käsipallomiehet vain voitto mielessä Luxemburgia vastaan

 

Miesten käsipallomaajoukkueen MM-karsintaurakka jatkuu torstaina kotiottelulla Luxemburgia vastaan. Suomi on saalistanut toistaiseksi ainoan pisteensä juuri Luxemburgia vastaan karsinnan avauksessa pelatusta vierasottelusta ja nyt tavoitteita on vain yksi.

Suomi kärsi tammikuun alkajaisiksi tappion Slovakiaa vastaan niin kotona kuin vieraissa, mutta päävalmentaja Kaj Kekin mukaan tämä on ennemminkin vain sisuunnuttanut joukkuetta torstaita ajatellen.

- Kaikki pelaajat tuntuvat uhkuvan näyttöhaluja. Toivotaan että saamme nyt tietyt lukot auki hyökkäyspelissämme, Kekki kertoi.

- Kaikki ovat näillä näkymin myös käytettävissä torstaina, joten sikälikin tilanne on hyvä.

Vierasottelusta Slovakiaa vastaan sivussa olleet Nico Rönnberg ja Vincent Voutilainen ovat jälleen pelikunnossa ja myös Oscar Kihlstedt on mukana torstain ottelussa.

Slovakia ja syksyllä kotona kohdattu Venäjä olivat ennakkoonkin kovia kantoja ja ennen kaikkea fyysisesti vahvempia. Nyt vastustaja on Kekin mukaan sellainen, jonka kaatamiseen ei välttämättä tarvita ylisuorittamista.

- Onhan Luxemburg astetta tai pariakin kevyempi vastustaja kuin kaksi edellistä. Vastustajana se on tuttu tietysti jo vierasottelusta ja heidän kanssaan painimme enemmän samassa sarjassa. Pääsemme nyt vielä kotikentälle ja se on totta kai aina etu, Kekki sanoo.

- Ei torstaille ole mitään muuta tavoitetta kuin voittaa.

Ottelu Energia Areenalla Myyrmäessä alkaa torstaina kello 18.30.

Suomen joukkue Luxemburgia vastaan:

Benny Broman, Dicken
Fredrik Forss, GrIFK
Max Granlund, Dicken
Robin Granlund, Dicken
Benjamin Helander, BK-46
Oscar Kihlstedt, BK-46
Topias Laine, BK-46
Tuomas Laitinen, Atlas Vantaa (mv)
Ian Martin, HIF Karlskrona, SWE
Mikael Mäkelä, Dicken (mv)
Anton Rémy, Dicken
Nico Rönnberg, Cocks
Robin Sjöman, Cocks
Richard Sundberg, GrIFK
Teemu Tamminen, Cocks
Vincent Voutilainen, SIF

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle