Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Olli Penttala paras suomalainen Deer Valleyn kumpareissa

Olli Penttala paras suomalainen Deer Valleyn kumpareissa

 

Ensimmäinen Deer Valleyn kumparekisoista laskettiin iltakisana komeassa kelissä. Olli Penttala​ laski suomalaisittain parhaan laskun ja oli tuloksissa 24. Jimi Salonen​ 42. ja Topi Kanninen​ 48. puolestaan sortuivat harmillisiin virheisiin. Jussi Penttala​ teki paluun kisavahvuuteen joulukuisen solisluuleikkauksen jäljiltä ja vaikkakin ylähyppy romutti tuloksen, lasku kulki jo kohtuudella. KanadanMikael Kingsbury teki 47:llä maailmancup voitollaan freestylehistoriaa.

Kumpareitten maailmancupissa kilpaillaan tällä viikolla kahtena peräkkäisenä päivänä Deer Valleyssa, Utahissa. Ensimmäinen iltakisoista oli suomalaisittain kaksijakoinen. Onnistujien joukkoon kuului Olli Penttala sijoittumalla 24:nneksi.
- Lasku oli kyllä paras tällä viikolla, vaikka muutama virhe siihen vieläkin mahtui. Molemmat hypyt onnistuivat kohtuudella ja pääsin hyvin jatkamaan laskua hyppyjen jälkeen. Huomenna karsitaan vielä pikku virheet pois, tyytyväinen Olli Penttala kertaili laskuaan.

Veljeksistä vanhempi Jussi Penttala teki paluun kisavahvuuteen solisluuleikkauksen tuoman tauon jälkeen.
-Tottakai tyytyväinen pitää olla, kun nyt jo pääsee kisaamaan, mutta kyllähän se harmittaa kun tuli ulos laskettua hypyn jälkeen. Onneksi jo huomenna on uusi mahdollisuus, kertaa Jussi Penttala.

Epäonnistumisien kierre vaivaa konkarilaskija Jimi Salosta.
- Mietityttäähän se, että miksei lasku nyt lähde kulkemaan. Kilpailu toisensa jälkeen laskuun tulee virheitä, jotka painavat tuloksen todella alas. Huomenna yritetään taas, jospa kokonainen lasku osuisi kohdalleen, harmitteli Salonen.

Topi Kanninen taisteli vaikeassa rinteessä.- Muutama vähän vaikeampi pätkä ja alahyppy tuli vinoon. Kyllähän se harmittaa, mutta taistellen huomiseen kisaan, kommentoi Kanninen kisan jälkeen.

Kanadan Mikael Kingsbury sinetöi 47:llä maailmancup voitollaan freestylehistoriaa. Toiseksi laski Japanin Sho Endo ja kolmanneksi sijoittui amerikkalainen Bradley Wilson.

Kumpareissa lasketaan toinen osakilpailu Deer Valleyssa torstai-iltana.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJussi Penttala

Tiedot