Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Beach volley -sirkus siirtyy Tshekkiin

Beach volley -sirkus siirtyy Tshekkiin

 

Uusi beach volley -kausi alkoi viime viikolla suomalaisittain isoisissa merkeissä. Kaikkiaan kolme sinivalkoista paria pelasi Haagin FIVB:n neljän tähden turnauksen pääsarjassa.

Kausi jatkuu jo perjantaina CEV:n Masters -turnauksella Tshekin Pelhrimovissa, jonne suoraan Hollannista matkustivat Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen (Haagissa 5:s) sekä Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen (17:s). Hollannissa myös mainiosti (17:s) pelanneet Jyrki Nurminen ja Santeri Siren eivät osallistu Pelhrimovin turnaukseen. Molemmat naisparimme sen sijaan aloittavat turnauksen suoraan 16 joukkueen pääsarjasta.

- On ollut kiva päästä valmistautumaan kovatasoiseen turnaukseen ilman karsintoja. Täällä on hyvät kentät ja hienoa asua Beachwell-keskuksessa, Ahtiainen kertoo.

Myös Tshekin turnaus pelataan sisähallissa. Olosuhteet ovat suomalaisille siis tutut, sillä joukkue on harjoitellut tiiviisti koko syksyn ajan Salmisaaren Biitsi.fi Areenalla.

- Siistiä, että on menossa vasta vuoden toinen viikko ja jo toinen turnaus. Koko tiimissä on hyvä fiilis ja odotetaan innolla jo pelejä - kovatasoinen turnaus tiedossa, Parkkinen ennakoi.

CEV Masters -turnauksen pääsarjassa 16 joukkuetta jaetaan neljään lohkoon, joiden voittajat etenevät suoraan puolivälieriin, kakkoset ja kolmoset puolestaan ristikkäispeleihin pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon. Lohkojaot selviävät karsintojen jälkeen torstai-iltana.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleTaru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot