Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jimi Salonen 20. Deer Valleyn kumpareissa

Jimi Salonen 20. Deer Valleyn kumpareissa

 

Kumpareiden kakkospäivä Deer Valleyssa oli astetta parempi. Jimi Salonen kolkutteli jo finaalipaikkaa olemalla 20. Jussi Penttala oli ylähypyn alastulovirheestä huolimatta 31. ja Olli Penttala hieman virherikkaammalla laskulla 35. Topi Kannisen vauhti kostautui alanokalla ulosajoon. Kilpailun voitti jo tuttuun tapaan Kanadan Mikael Kingsbury.
Kumparemaailmancup jatkui Deer Valleyssa toisella osakilpailulla. Tulostaso koheni hieman edellisen päivän sijoituksiin nähden, vaikkakin finaalipaikka jäi yhä saavuttamatta. Parhaimmasta tuloksesta vastasi tänään puolestaan Jimi Salonen.

- Olen kyllä tyytyväinen. Sain kilpailuun kokonaisen laskun ja olen yrittänyt sitä nyt enemmän ja vähemmän koko kauden. Lasku tuntui kulkevan ja uskon, että nyt alkaa löytyä kisavire, jota olen jo tovin kaipaillut. Kisa kisalta edetään ja nyt suunta näyttää hyvältä. Ja on tässä vielä onneksi yksi näytönpaikka ennen Olympialaisia, luottavaisin mielin tyytyväinen Salonen kommentoi kilpailun jälkeen.

Eilen kilparinteisiin palannut Jussi Penttala paransi sijoitustaan, mutta ylähypyn alastuloon tullut virhe painoi tuloksen ulos finaaleista.
- Oli se parempi, mutta toki se virheetön kokonainen lasku jäi odotuttamaan, tuumaili Jussi Penttala.

Olli Penttala sijoittui eilen hyvällä laskullaan 24:nneksi ja odotukset olivat korkealla revanssimahdollisuuden myötä.
- Harmittaahan se, että virheitä tuli yrittämisen myötä aivan liikaa. Mutta nyt tuntuu siltä, että kilpavire on löytynyt, kertasi Olli Penttala laskun jälkeen.

Topi Kanninen oli epäonnisin päivän kilpailussa.
- Sain jonkinlaisen laskun kasaan, mutta alahyppyrille tultaessa paino jäi taakse ja suksen irrottua lasku oli sitten siinä, harmitteli Kanninen.

Deer Valleyn toisen kumparekilpailun voitti jälleen kerran Kanadan Mikael Kingsbury, joka on jo voittanut 13 osakilpailua putkeen. Kauden neljännen toisen sijan napasi Kazakstanin Dmitriy Reikherd ja kolmanneksi laski Australian Matt Graham.

Olympialaisia edeltäviä osakilpailuja on vielä yksi, joka lasketaan Montrealin lähellä Mt. Tremblantissa 20. tammikuuta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJussi Penttala

Tiedot