Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saku Aho vahvistaa Suomen alppimaajoukkuetta Levin maailmancupissa

Saku Aho vahvistaa Suomen alppimaajoukkuetta Levin maailmancupissa

 

Suomen miesten alppimaajoukkue saa pujottelun maailmancupin avaukseen vahvistusta, kun Saku Aho liittyy kisajoukkueeseen.

- On kyllä mukava päästä starttaamaan maailmancup-ura! Pakko kyllä myöntää, että hieman jännittää, mutta lähden vetämään täysillä ja katsotaan mitä se tuo tullessaan, kommentoi Aho tunnelmiaan.

Suomen alppimaajoukkueeseen nimettiin eilisessä mediatilaisuudessa 10 urheilijaa. Joukkueen alkuperäinen kokoonpano koki pieniä takaiskuja kun Riikka Honkanen ja Turo Torvinen estyivät starttaamasta pujottelun maailmancupin avauksessa Levillä.

- Aho on harjoitellut joukkueen mukana koko alkukauden. Levin pujottelun karsinnoissa oltiin vain hieman alle karsintarajan, joten hän on  hyvinkin valmis avaamaan maailmancupkautensa tulevana viikonloppuna, kommentoi miesten pujottelujoukkueen valmentaja Magnus Brodin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle