Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

USA:n Mikaela Shiffrin nappasi kolmannen pujotteluvoittonsa Levillä

USA:n Mikaela Shiffrin nappasi kolmannen pujotteluvoittonsa Levillä

 

Levin maailmancupin naisten pujottelukisa avasi FIS Alpine World Cup Tourin pujottelukauden. Amerikkalainen Mikaela Shiffrin viihtyi jälleen Levi Black-rinteessä, napaten kolmannen voittonsa Levillä. Kolmannen voittoporonsa nimeksi Mikaela antoi herra Gru. Toiseksi Levin maailmancupissa laski Slovakian pujottelutähti Petra Vlhova ja kolmanneksi Itävallan Bernadette Schild.

Levin maailmancup veti jälleen sankan joukon pujottelun ystäviä seuraamaan maailman parhaita pujottelijoita upeassa auringon paisteessa. Mikaela Shiffrin laski heti ensimmäisellä kierroksella nopeimman ajan. Ruotsin Frida Hansdotter jäi Shiffrinistä vain 0,14 sekuntia ja viime vuoden voittaja Petra Vlhova 0,59 sekuntia. 

Illan pimetessä toisella kierroksella ruotsalainen Frida Hansdotter ei saanut laskustaan kaikkea irti. Sen sijaan ensimmäisen kierroksen jälkeen yhdeksännellä sijalla ollut Itävallan Bernadette Schild antoi kaikkensa, leikaten kisarinnettä ja keppejä virtaviivaiseen tyyliin, joka takasi hänelle kolmannen sijan. Slovakian Petra Vlhova laski varman suorituksen, joka toi hänelle toisen sijan. 

Mikaela Shiffrin kertoi, ettei toinen lasku ollut aivan täydellinen, sillä jyrkänteen kohdalla oli hieman ongelmia.

- Tilanne oli lähteä käsistä. Minulla on erittäin jäykät sukset ja joudun käyttämään paljon voimaa, mikä on hyvä asia. Sain kuitenkin kasattua paketin nopeasti, kertoi Mikaela Shriffin.

Mukana kisassa oli viisi suomalaisnaista, jotka kaikki putosivat toiselta kierrokselta.

Iloinen Mikaela Shiffrin otti ilolla vastaan uuden voittoporonsa, jonka hän nimesi
Despicable Me –elokuvan hahmon mukaan herra Gruksi. Voittoporo alkoi välittömästi syömään Mikaelan voittokukkakimppua, johon amerikkalainen totesi, että poro on kuin hän eli tykkää syömisestä. 

Miesten alppikausi starttaa huomenna, kun miesten pujottelukisa alkaa klo 11.15. Mukana on viisi suomalaislaskijaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle