Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lillehammerin superviikonloppu edessä

Lillehammerin superviikonloppu edessä

 

Pohjoismaisten lajien maailmancupit jatkuvat tulevana viikonloppuna Lillehammerissa ja Nizhny Tagilissa. Maastohiihdon, naisten mäkihypyn ja yhdistetyn joukkueet suuntaavat Norjaan, miesmäkihyppääjät kohti Venäjää.
 
Maastohiihdon maailmancup jatkuu Lillehammerissa minitourilla, jossa hiihdetään vapaan sprintti, vapaan 10 ja 15 kilometriä ja kiertueen päätteeksti 10 ja 15 kilometriä takaa-ajolla.
 
Naisten mäkihypyn maailmancup avataan Lillehammerissa. Mukana on tänä vuonna kolme suomalaista, kun Susanna Forsström ja Julia Tervahartiala avaavat maailmancup-kautensa heti ensimmäisestä osakilpailusta Julia Kykkäsen rinnalla.  
 
Mäkimiehet suuntaavat Venäjälle Nizhny Tagiliin kahden urheilijan voimin, mukana ovat Antti Aalto ja Jarkko Määttä. 
 
Yhdistetyn joukkue lähtee Lillehammeriin viiden urheilijan kiintiöllä. Lillehammerissa kilpaillaan peräti kolmella eri formaatilla, kun kilpailuohjelmassa ovat henkilökohtaiset 5 ja 10 kilometrin kilpailut, sekä paluun tekevä massalähtökilpailu. Eniten pisteitä kerännyt urheilija vie Lillehammerin Tourin nimiinsä.

Maahtohiihto
Naiset

Andrea Julin, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Laura Mononen, Krista Pärmäkoski, Susanna Saapunki
 
Miehet
Ristomatti Hakola, Matti Heikkinen, Martti Jylhä, Lari Lehtonen, Joni Mäki, Iivo Niskanen, Antti Ojansivu, Anssi Pentsinen, Lauri Vuorinen

Mäkihyppy
Naiset

Susanna Forsström, Julia Kykkänen, Julia Tervahartiala

Miehet
Antti Aalto, Jarkko Määttä

Yhdistetty
Miehet

Ilkka Herola, Wille Karhumaa, Atte Kettunen, Leevi Mutru, Arttu Mäkiaho

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle