Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ford Store Levoranta hoiteli jatkopaikan tyylikkäästi

Ford Store Levoranta hoiteli jatkopaikan tyylikkäästi

 

Ford Store Levoranta (VaLePa Sastamala Tampere) eteni tyylikkäämn vakuuttavasti tiistaina 16 parhaan joukkoon miesten lentopallon CEV cupissa. Vieraissa viime viikolla otetun 3-0 -voiton jatkoksi se löi samat eränumerot tunnissa tauluun myös kotikentällään itävaltalaista Union Raiffeisen Waldvierteliä vastaan. Erät menivät 3-0 (25-15, 25-18, 25-17).

Kotijoukkueen kokenut kaksikko Mikko Esko - Olli Kunnari oli vieraille mahdoton pideltävä. Kunnari teki 13/+12 syöttäen viisi ässää. Kaikkiaan FSL teki lyhyeen peliin kymmenen ässää vieraiden nollaa vastaan.

Ford Store Levoranta saa vastaansa seuraavalla kierroksella voittajan otteluparista Kladno VCZ (Tsekki) - VRCK Kazincbaricka (Unkari). Kladno voitti avauspelin kotonaan 3-1 ja toinen osa pelataan torstaina Unkarissa. Vierasottelu on kuvassa 18.-20.12. ja kotiottelu 15.-17.1.

Olli Kunnari, FSL:

- Kulki mukavasti koko joukkueelta ja taso pysyi hyvänä koko ottelun ajan. Syöttö on ollut tällä kaudella hyvä ja voimme syöttää kovia syöttöjä. Ja vieras joukkue niin saatiin lyhyillä syötöillä tuhoa aikaiseksi. Rosteri on laaja ja reenit ovat hyvätasoisia koko alku kauden ja luotto on kaikkiin pelaajiin.

Rudinei Boff, Waldviertel:

- Oli meille vaikea päivä. Tiesimme, että oli täällä vaikea voittaa ja myös voittaa kultainen erä. Aloitimme hyvin, mutta emme pystyneet keksimään ratkaisuja ja se vei koko joukkueen alas. Tämä oli hyvää kokemusta ensimmäisenä vuotena Cev cupista.

Smejkal Zdenek, päävalmentaja Waldviertel:

- Onnittelut kotijoukkueelle ja meillä oli huono päivä, emme pystyneet pelaamaan hyvällä tasolla. Tiesimme kuinka hyvin Sastamala voi syöttää, mutta meillä oli liikaa virheitä ja meidän olisi pitänyt pystyä noudattamaan paremmin taktiikkaa. heillä on myös erittäin kokeneita pelaajia kuten Esko ja Kunnari, jotka eivät tee virheitä.

Radovan Gacic, päävalmentaja FSL:

- Halusimme voittaa ja päästä seuraavalle kierrokselle. Joukkueella on ollut raskas viikko takana ja olen tyytyväinen, että kaikki selvisivät loukkaantumatta. On erittäin hyvä, että voimme kierrättää pelaajia. Nikula pelasi hyvin ja samoin Lehtimäki. Tiesimme jo kauden alussa, että otteluohjelma tulee olemaan tiukka ja meidän pitää käyttää eri variaatioita kentällä. Seuraavat kaksi päivää ovat vapaat ja juhlimme seuran menestyksekästä 40 vuotisjuhlaa.

Ford Store Levoranta - Union Raiffeisen Waldviertel (Itävalta) 3-0
25-15, 25-18, 25-17
FSL: Kunnari 13/+12, Siirilä 9/+7, Sundberg 8/+5
Waldviertel: Szarek 11/+2, Boff 7/0, Plizga 57+4

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle