Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen parahiihtojoukkue odottavin tunnelmin kauden avaukseen

Suomen parahiihtojoukkue odottavin tunnelmin kauden avaukseen

 

Parahiihdon maailmancup käynnistyy tällä viikolla Vuokatissa ja Suomen joukkue lähtee kisoihin odottavaisin ja jännittynein tunnelmin. Päävalmentaja Toni Myllylä kertoo muutoksista tulevan kauden alla.

"Sini Pyyllä on tullut isoja muutoksia, kun kelkka-asentoa on kesän aikana muutettu melko radikaalisti totutusta. Mielenkiintoista nähdä, kuinka se kilpailuolosuhteissa alkaa toimimaan. Tuloksellisesti lähdetään kuitenkin maltillisin odotuksin Sinin osalta kauden avaukseen. Päätavoitteet Sinillä on tällä hetkellä lyhyemmillä matkoilla."

Suomen parahiihtojoukkueen kauden päätavoitteet on asetettu helmikuussa käytäviin Kanadan MM-kisoihin.

"Halutaan nähdä, että meidän urheilijat pystyy siellä tekemään kauden parhaat suorituksensa. Harjoittelu täytyy pystyä rytmittämään siten, että pääkisoissa saadaan paras kunto irti."

Ilkka Tuomisto lopetti uransa viime kauteen, mikä on tietysti iso muutos joukkueen iskukykyyn.

"Tuomiston ollessa mukana, oli mitalit mielessä jokaisella matkalla. Nyt ei esimerkiksi Vuokatin kisoihin voida asettaa samanlaisia tavoitteita, vaan jokaiselle urheilijalle on mietittävä tavoitteet realistisesti ja asettaa ne sellaisiksi, jotka tukevat pidemmän aikavälin päämäärää. Maajoukkueurheilijoilla päätavoite on kuitenkin jo asetettu Pekingin paralympialaisiin 2022."

Parahiihdon maailmancup 2018-2019
12.-19.12. Vuokatti, Suomi
12.-19.1. Östersund, Ruotsi
16.-24.2 MM-kilpailut Prince George, Kanada
12.-17.3. Sapporo, Japani

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle