Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Kiiveri avaa kautensa Sveitsin St.Moritzissa

Santeri Kiiveri avaa kautensa Sveitsin St.Moritzissa

 

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri avaa kautensa Sveitsin St.Moritzissa Eurooppa Cupissa 13.-15.12. Heti perään avataan myös para-alppihiihdon maailmancup Italian Sella Neveassa 17.-22.12. Lajeina kauden ensimmäisessä para-alppihiihdon maailmancupin osakilpailussa ovat syöksylasku, super-G ja super-alppiyhdistetty.
 
Kiiverin mukaan alkukausi on mennyt mutkitta, eikä suurempia muutoksia ole tullut harjoituskalenteriin. Myöskään lievä loukkaantuminen Levin maailmancupin esilaskussa ei hidastanut para-alppihiihtäjän valmistautumista kauden ensimmäiseen starttiin.
 
- Muutama treenipäivä jäi välistä, mutta Urheilu Mehiläisessä hoidettiin murtunut käsi kuntoon operaation myötä niin ammattitaitoisesti, ettei tässä ole tarvinnut olla huolissaan. Käsi on kunnossa, sanoo Kiiveri. 

Kiiverin alkukausi on sisältänyt leirejä Keski-Euroopassa ja tiukkaa treeniä kotimaassa.
 
- Olosuhteet ovat olleet haastavat Keski-Euroopassa, mutta olen kuitenkin ihan laadukkaita lumipäivä saanut alle. Nyt lähdetään kirkastamaan Pyeongchangista hampaankoloon jääneet sijoitukset, naurahtaa Kiiveri. 
 
Para-alppihiihdon maailmancup: 
Sella Nevea, Italia 17.-22.2018 
Zagreb, Kroatia 16.17.1.2019 
Kranjska Gora, Slovenia  4.-6.2.2019 
Veysonnaz, Sveitsi 8.-10.2. 2019 
Espot, Espanja  4.-9.3. 2019 
La Molina, Espanja 11.-15.3.2019 
Morzine, Ranska 18.-21.3. 2019

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle