Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inola kuudes, Pyy seitsemäs Vuokatissa

Inola kuudes, Pyy seitsemäs Vuokatissa

 

Näkövammaisten luokassa kilpaileva Inkki Inola oli kuudes ja kelkkahiihtäjä Sini Pyy seitsemäs parahiihdon maailmancupin avauspäivänä Vuokatissa.

Näkövammaisten 10 kilometrin perinteisen voitti Ruotsi Zebastian Modin oppaansa Jerry Ahrlinin kanssa. Inola hävisi 4.07,6.

- Yllättävän hyvä hiihto, lähtökohdat kisaan olivat vähän huonot. Kesä ja syksy menivät treenien kannalta tosi hyvin, viimeinen kuukausi on ollut todella haastava palautumisen kannalta. Vähän ristiriitaisin fiiliksin lähdin, ei oikein tiennyt mitä pystyy odottamaan. Erot olivat harvinaisen pienet, edellisinä vuosina kärkeen on ollut isommat erot. Tämä luo nyt enemmän odotuksia (jatkoon), vaikka toki tämä pertsan kymppi oli täällä varmaan päämatkani, Inola sanoi.

Kelkkahiihtäjien vitosella voiton vei Norjan Birgit Skarstein, täksi kaudeksi uuteen kelkkaan ja hiihtoasentoon totuttautuva Sini Pyy hävisi 5.04,2.

- Ihan ok, kelkka toimi hyvin ja paremmin kuin tähän asti missään tehotreenissä on toiminut. Hiihtäjä pitää vielä saada kuntoon. Uskon, että aika nopeastikin voidaan saada hyviä tuloksia aikaan. Aloitetaan vähän niin kuin alusta taas, mutta siihenhän mie olen tottunut, Pyy sanoi.

Parahiihdon maailmancup jatkuu torstaina vapaan matkoilla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle