Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jimi Salosella ja Topi Kannisella epäonnea Thaiwoossa

Jimi Salosella ja Topi Kannisella epäonnea Thaiwoossa

 

Kumparemaajoukkueen maailmancup-kaksikko Jimi Salonen ja Topi Kanninen karsiutuivat Kiinan Thaiwoossa kumparelaskun maailmancupin finaalista.
 
Jimi Salosen pisteet jäivät karsintakierroksella kolmensadasosan verran vajaaksi finaalipaikasta, 76.24. Salosen mukaan alahyppystä lähtenyt cork720-hyppy rokotti pisteitä. 16 parasta jatkoivat finaaliin.
 
- Kyllä se oli se alahyppy, muuten olen ihan tyytyväinen tehtyyn suoritukseeni. Mielestäni laskin tänään ihan oman tasoiseni laskun. Tänään kävi näin ja huomenna uuteen kisaan, kommentoi Salonen. 
 
Topi Kannisen alkulasku sujui mutkitta, mutta alahyppyri koitui myös Kanniselle kohtalokkaaksi. Pisteitä Kanninen sai tuomaristolta 22.52, ja oli karsintakierroksen 42.
 
- Ylhäältä lähti hyvin, ylähyppyristä tuli ihan hyvät pisteet ja lasku rullasi alahyppyrille asti. Sitten tuli muutama kova kosketus kumpareikkoon, lasku lähti laukalle ja oli vedettävä liinat kiinni alahypylle, sanoo Kanninen. 

Miesten kilpailuun voittoon laski Kanadan Mikael Kingsbury 90.31, toiseksi Japanin Ikuma Horishima 87.68  ja kolmannelle sijalle Kazakstanin Dmitriy Reikherd 86.92.

Naisten kumparelaskun voittoon laski USA:n Jaelin Kauf 83.08, ensikertaa podiumille nousi toiselle sijalle Australian Jakara Anthony 82.42 ja kolmanneksi Ranskan Perrinne Laffont 81.23. 

Suomalaiskaksikko ei tämän päivän virheistä lannistu vaan lähtee huomiseen parikumparelaskuun varmalla otteella.
 
- Korjataan tämän päivän virheet pois, haen hyvää kokonaista keskipätkää ja tullaan täysillä alas, summaa Kanninen. 

Salosen taktiikka parikumpareisiin on selvä. 
 
- Vedetään täysiä, psyykataan laskukaveri ulos ja mennään edeltä maaliin, sanoo Salonen. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle