Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sini Pyy välieriin sprintissä Vuokatissa

Sini Pyy välieriin sprintissä Vuokatissa

 

Sini Pyy sai jälleen tärkeää tietoa uuden hiihtokelkkansa toimivuudesta, kun hän ylsi välieriin parahiihdon maailmancupissa Vuokatissa. Kuuden hiihtäjän finaaliin rovaniemeläinen ei yltänyt, vaan hänen sijoituksekseen tuli kahdeksas.

Kelkkahiihtäjien sprintin voitti Yhdysvaltain Oksana Masters, joka avasi kautensa.

- Hiihto on hyväntuntuista, tuntuu, että siinä olen mennyt eteenpäin. Mutta kyllä meillä on vielä tämän kelkan kanssa töitä, muutimme välierään kelkkaa taas vähän, kun nostimme tuota tukea. En meinannut päästä tuota mäkeä ylös, kun ei pystynyt enää ottamaan painoa eteen vaan joutui aika suorassa menemään. Alamäessä oli hyvä ja tasaisella. En tiedä, pitääkö tähän tehdä vain joku tosi iso kompromissi. Työ jatkuu, tämä on pitkä prosessi, Pyy sanoi.

Maanantaina maailmancupissa on välipäivä, tiistaina kilpaillaan ampumahiihdon pikakilpailu. Pyy avaa tuolloin kautensa ampumahiihdon puolella ja on kilpailupäivän ainoa suomalaisedustaja.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle