Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten alppimaajoukkue vauhdissa Itävallan Saalbachin ja Italian Obereggenissä

Miesten alppimaajoukkue vauhdissa Itävallan Saalbachin ja Italian Obereggenissä

 

Itävallan Saalbachissa miesten maailmancup jatkui tänään suurpujottelulla. Suomalaiskolmikko Arttu Niemelä, Samu Torsti ja Elian Lehto keskeyttivät ensimmäisellä kierroksella.  Kilpailun voittoon laski Slovakian Zan Kranjec 2:50.08, toiseksi Sveitsin Loic Meillard (+0.19) ja kolmanneksi Ranskan Mathieu Faivre (+0.50). Marcel Hirscher taipui kotiyleisön edessä kuudenneksi, jääden 0.77 sekuntia kärkiajasta. Huomenna Saalbachissa vuorossa pujottelun osakilpailu. 

Myös suomalaisväriä nähtiin tänään Italian Obereggenissä miesten Eurooppa cupin lähtöviiksellä, kun Joonas Räsänen ja Jens Henttinen starttasivat pujottelun osakilpailussa. Räsänen oli kilpailun 25:s ja Henttinen 26:s. Pujottelun voittoon laski Kroatian Istok Rodes 1:40.73, toiseksi Giuliano Razzoli (+0.18) ja kolmanneksi Kroatian Elias Kolega (+0.41). 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle